Τελευταία Νέα

19/5/12

Melbourne Victory - Ολυμπιακός 1-4 (Φιλικό).

                               
Ο Νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός έδωσε την τελευταία του φετινή παράσταση μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους στην Μελβούρνη, επικρατώντας με 4-1 της τοπικής ομάδας. Αποθέωση για τους Πειραιώτες, στο τελευταίο ματς του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν συνοδεύτηκε με νίκη και μάλιστα μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους, που δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο τελευταίο του ματς στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, ξεκίνησε με ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας στην Αυστραλία να δουν και να θαυμάσουν τα αγαπημένα τους αστέρια και όχι μονάχα τις ρεζέρβες.
Είναι γεγονός πως οι Πειραιώτες δεν αντιμετώπισαν το ματς σαν αγγαρεία και θέλησαν να ανταποδώσουν την αγάπη που έλαβαν από τους οπαδούς στην άλλη άκρη του κόσμου.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με Μέγιερι, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ και δεν άργησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Την αρχή έκανε ο Φουστέρ στο 9ο λεπτό, ακολούθησε στο 23' ο Φετφατζίδης όπου διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με κεφαλιά έπειτα από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Μιραλάς, ενώ στο 25 έγινε το 0-3 με αυτογκόλ του Φράνιτς. Οι Αυστραλοί το μόνο που κατάφεραν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είναι να μειώσουν σε 1-3 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τόμπσον, που έκανε ο Χολέμπας.
Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό της αναμέτρησης και δεν είχαμε τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, σκόραραν άλλη μια φορά, με τον Φουστέρ να διαμορφώνει το 1-4 έπειτα από ασίστ του Ντιόγκο και να δίνει χαρά στους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού που θαύμασαν και αποθέωσαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του.
Αυτό ήταν το τελευταίο ματς για τη φετινή σεζόν και πλέον έρχονται οι διακοπές ή οι υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βέβαια και αρκετοί ποδοσφαιριστές δεν θα ξαναπαίξουν για την ομάδα του Πειραιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου