Τελευταία Νέα

21/5/12

Play off : ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1


Με γκολ του Φυτανίδη ο Ατρόμητος πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Τούμπα με 1-0 επί του ΠΑΟΚ και το εισιτήριο για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Ο ΠΑΟΚ που έμεινε τελευταίος στα Play Off και είχε τρία δοκάρια, θα αγωνιστεί στον Β' προκριματικό.

Ένα γκολ από τον Σωκράτη Φυτανίδη έφτανε για τον Ατρόμητο να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστική των Play Off της Super Lague.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έφτασε έτσι στους 8 βαθμούς παίρνοντας το εισιτήριο για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με επτά βαθμούς στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας (θα συμμετάσχει στον Β' προκριματικό γύρο του Europa League).

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ χαλαρός στο πρώτο ημίχρονο και δεν δημιούργησε κινδύνους στην εστία του Ατρομήτου, εκτός από μια φάση με τον Γιάννου στο τέλος του ημιχρόνου. Αυτός ο ρυθμός βόλευε τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας και το γκολ με τον Φυτανίδη από μια στημένη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, έκλεισε τον Ατρόμητο στο μισό γήπεδο, είχε τις ευκαιρίες, αλλά ήταν και άτυχος, καθώς σε τρεις περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Ιτάνζ. Από την άλλη ο Ατρόμητος έστω και αν δεν έκανε κάτι επιθετικό πήρε αυτό που ήθελε στην Τούμπα, πανηγυρίζοντας μια ακόμη νίκη μετά από αυτή στο Κύπελλο.

Tα στοιχεία του αγώνα:

Γήπεδο: Τούμπας
Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)/ Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Σελίμος (Λακωνίας)/ Μιντιούρης (Σερρών).

Συνθέσεις ομάδων:


ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Κατσικάς, Μαλεζάς, Σταφυλίδης (89' Τσουκαλάς), Λάζαρ, Γιάννου (46' Παπάζογλου), Νομανί, Λίνο, Σαλπιγγίδης (70' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Οικονόμου, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Σφακιανάκης (68' Μήτρογλου), Δημούτσος (60' Αθανασίου), Καραμάνος, Επστάιν (57' Ιγκλέσιας), Αναστασάκος.

Κίτρινες κάρτες: Οικονόμου (93', Ατρόμητος).

Σκόρερ: Φυτανίδης (12', Ατρόμητος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου