Τελευταία Νέα

14/5/12

Play off:Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-0


Σε ένα παιχνίδι που έλειπε το θέαμα, ο Ατρόμητος όπως και στο πρωτάθλημα, νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ και μπήκε ξανά στο παιχνίδι διεκδίκησης των πρώτων θέσεων.

Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο, τόσο για τον Ατρόμητο όσο για την ΑΕΚ, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν πιο διψασμένοι και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Δώνη μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, χάσανε και πάλι τρεις καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν το πλήρωσαν όπως στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ θύμισε λίγο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πέταξε το πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας να κάνει την πρώτη της τελική φάση στο 42'. Στην επανάληψη ήταν καλή, αλλά στην τελική πάσα είχε αρκετό πρόβλημα.

Σημαντικός ήταν ο αγώνας του Περιστερίου και για τις δύο ομάδες. Για τον Ατρόμητο, η νίκη ήταν μονόδρομος προκειμένου να μπει ξανά στην διεκδίκηση μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων (1η-2η), ενώ για την ΑΕΚ η νίκη σε περίπτωση που δεν περάσει με νίκη ο ΠΑΟΚ από το ΟΑΚΑ, σημαίνει και πρώτη θέση.

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου
Διαιτητής/Βοηθοί: Θάνος (Γρεβενών)/ Τρύφων (Δράμας), Μαγιάνης (Άρτας)
4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Σωμαρακάκης (Αθηνών).

Συνθέσεις ομάδων:


Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Δημούτσος (Αναστάσακος 63'), Οικονόμου (Σφακιανάκης 46'), Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας (Καραμάνος 73').

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λεονάρντο, Καφές, Μπουγαΐδης, Λυμπερόπουλος (Κλωναρίδης 46' - Μπέλεκ 86'), Μάκος, Γεωργέας, Βάργκας (Κάρλος 65'), Γκούντγιονσεν.

Κίτρινες κάρτες: Τόμας 44', Ιγκλέσιας 67'.

Σκόρερ: Σκόνδρας 75'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου