Τελευταία Νέα

10/5/12

Play off: ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-2


Σε ένα συγκλονιστικό ματς, με φοβερές διακυμάνσεις στο σκορ, η ΑΕΚ νίκησε τον Ατρόμητο με 3-2 και μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Πρωταγωνιστής ο Νίκος Λυμπερόπουλος με δύο υπέροχα γκολ.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, αλλά στο τέλος χαμογέλασε η ΑΕΚ. Στο πρώτο μέρος και λόγω ενδεκάδας της Ένωσης, ο Ατρόμητος αγωνιζόταν μόνος τους, χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες αλλά έμεινε στο ένα γκολ του Επστάιν.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ, με την είσοδο των Κλωναρίδη και Κάρλος, για ένα 20λεπτο πάτησε στην κυριολεξία τους Περιστεριώτες και έκανε την τεράστια ανατροπή, κάνοντας το 3-1! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λυμπερόπουλος που πέτυχε τα δύο τέρματα.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής/Βοηθοί: Κάκος (Κέρκυρας)/ Τάτσης (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)
4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/ Ζωγράφος (Αθηνών).

Συνθέσεις ομάδων:


ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές (Κάρλος 46'), Μανωλάς, Καράμπελας, Λεονάρντο, Καφές, Μπουγαΐδης, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Εγγλέζου (Κλωναρίδης 46'), Φούντας (Γεωργέας 56')
Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ,  Σκόνδρας (Γκαρσία 63'), Φυτανίδης, Τόμας, Νάστος, Δημούτσος, Σφακιανάκης (Αναστασάκος 73', Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Καραμάνος (Μπάλας 54')

Κίτρινες κάρτες: Μπουγαϊδης 26', Φυτανίδης 38', Τόμας 42', Καράμπελας 51', Σκόνδρας 57', Γκαρσία 58'.

Σκόρερ: Επστάιν 20' (0-1), Κάρλος 50' (1-1), Λυμπερόπουλος 55' (2-1)-62' (3-1), Τόμας 68' (3-2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου