Τελευταία Νέα

30/6/12

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανανέωσε ο Τάσος Πάντος!

                                                   

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι για έναν ακόμη χρόνο ο Τάσος Πάντος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, με τον παίκτη να τονίζει πως θα εξακολουθεί να αγωνίζεται όσο μπορεί να βοηθήσει και όχι να κοροϊδεύει!

Κάτοικος Ιωαννίνων θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τάσος Πάντος, καθώς η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την ανανέωση του συμβολαίου του για ένα χρόνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:
Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου με τον Τάσο Πάντο για ένα χρόνο.
«Θα παίζω όσο μπορώ να βοηθήσω και όχι να κορϊδεύω»
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο 36χρονος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του «Άγιαξ». Σε αυτή τόνισε πως θα εξακολουθεί να παίζει μπάλα όσο αντέχει ψυχολογικά και σωματικά, αλλά και όσο μπορεί να βοηθήσει το σύλλογο της Ηπείρου και όχι να κοροϊδεύει!
Αναλυτικά η συνέντευξή του
Τάσο, σήμερα ανανέωσες το νέο σου συμβόλαιο.
Προσωπικά, όσο διάστημα είμαι στον ΠΑΣ έχω μείνει ευχαριστημένος και έχω δεθεί με την ομάδα. Ήθελα να μείνω για να βοηθήσω ουσιαστικά και αποτελεί τιμή για εμένα που είμαι μέσα στις επιλογές παραμονής, παρότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που έχει λήξει φέτος το συμβόλαιο τους και θα μπορούσαν να ανανεώσουν και αυτοί. Με τις νέες εξελίξεις όμως οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και δυστυχώς κάποιοι δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν.
Πως βλέπεις την παρουσία του ΠΑΣ στην φετινή Σούπερ Λιγκ;
Νομίζω, ότι όπως και πέρυσι, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη. Μην ξεχνάτε ότι ΟΦΗ και Λεβαδειακός ήταν ξεγραμμένοι από την αρχή αλλά στην συνέχεια πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον ΠΑΣ όπως και για όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Πιστεύω όμως ότι τελικά θα τα καταφέρουμε.
Τι περιμένουμε από τον φετινό ΠΑΣ;
Ξεκινάμε για να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα στην οποία πρέπει να πιστέψουμε για να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας, εκ των οποίων ο πρώτος και βασικότερος είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Τι έχεις να πεις για τον κόσμο του ΠΑΣ;
Ο κόσμος ανέκαθεν ήταν το στήριγμα του ΠΑΣ ειδικά στις δύσκολες εποχές. Περιμένω να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε αυτή την εποχή, να μην την καταδικάσουν από την αρχή και να δώσουν δύναμη και κίνητρο στα νέα παιδιά για το κάτι παραπάνω. Χρειάζεται να δείξουν υπομονή και να είναι σίγουροι ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε όλοι.
Τάσος Πάντος μια ζωή Γιαννενάρα ...ως πότε;
Θα αγωνίζομαι όσο αντέχω ψυχολογικά και σωματικά και μπορώ πραγματικά να βοηθήσω και όχι να κοροϊδεύω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου