Τελευταία Νέα

30/6/12

KAE Παναθηναϊκός : Στην Λοκομοτίβ Κούμπαν ο Νικ Καλάθης!


                               

Ο Νικ Καλάθης θα αγωνίζεται για τα δύο επόμενα χρόνια στην Λοκομοτίβ Κούμπαν, κάτι που ανακοίνωσε μέσα από το twitter του ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέι Βεντίσεφ!

Βέβαια οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον Ελληνοαμερικανό πλέι μέικερ να επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς, αλλά τα χρήματα που πρόσφεραν οι Ρώσοι στάθηκαν... αρκετά για να του αποσπάσουν τη θετική απάντηση.
Ο Καλάθης θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό τρία εκατομμύρια ευρώ περίπου για τα δύο επόμενα χρόνια, ποσό που ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε καν να πλησιάσει. Η αλήθεια είναι ότι οι «πράσινοι» ήθελαν να τον κρατήσουν στην ομάδα, αλλά η παραμονή του ήταν από την αρχή πολύ δύσκολη.
Η διαφορά στο οικονομικό ήταν τεράστια, με τις απαιτήσεις του 23χρονου πλέι μέικερ να αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Χρήματα που η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να διαθέσει με τίποτα. Εκτός των άλλων είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ελλάδα εξηγώντας ότι τον είχε προβληματίσει αρκετά η κρίση.
Άλλωστε από τα τέλη της σεζόν φαινόταν η επιθυμία του να αποχωρήσει έχοντας ωστόσο στο μυαλό του την προοπτική του ΝΒΑ. Όμως γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να βρει τόσα πολλά χρήματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, σε συνδυασμό ότι δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε, στράφηκαν στο «ζεστό χρήμα» των Ρώσων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου