Τελευταία Νέα

1/6/12

ΕURO 2012 :Χωρίς Φράνκ Λάμπαρντ η Αγγλία!

                               


Ο Φρανκ Λάμπαρντ τέθηκε νοκ-άουτ από το Euro 2012 λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο στην προπόνηση της Τετάρτης. Στην θέση του ο Τζόρνταν Χέντερσον της Λίβερπουλ!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης πως ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα αγωνιστεί στο Euro 2012 λόγω τραυματισμού.
Ο 33άχρονος μέσος της Τσέλσι τραυματίστηκε στον δικέφαλο στην προπόνηση της Τετάρτης και οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν μπορεί να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημά του.
Την θέση του Λάμπαρντ στην 23άδα της Αγγλίας θα πάρει ο Τζόρνταν Χέντερσον της Λίβερπουλ, αλλά πρέπει πρώτα η UEFA να εξακριβώσει τον τραυματισμό του Λάμπαρντ και να δώσει το ΟΚ.
"Είναι τεράστια η ζημιά για την ομάδα, ειδικά αν σκεφτούμε ότι λίγες μέρες πριν χάσαμε έναν ακόμη βασικό παίκτη, τον Γκάρεθ Μπάρι", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρόι Χόντσον.
"Ο γιατρός δεν μπορεί να εγγυηθεί ο Λάμπαρντ θα πάρει μέρος έστω στο τελευταίο ματς του ομίλου σημαίνει ότι πρέπει να τον αντικαταστήσουμε".
Πέραν την ζημιάς για την ομάδα και για μένα, είμαι απογοητευμένος για τον ίδιο τον Φρανκ. Ήταν σε καλή κατάσταση και ανυπομονούσε για την διοργάνωση. Είναι σκληρό να μείνει εκτός λόγω τραυματισμού λίγες μέρες πριν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου