Τελευταία Νέα

28/7/12

Ξάνθη - ΑΕ Πάφου 0-0 (ΦΙΛΙΚΟ).


Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της Skoda Ξάνθη με την ΑΕ Πάφου στο γήπεδο των Πηγαδίων.


Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της Skoda Ξάνθη με την ΑΕ Πάφου στο γήπεδο των Πηγαδίων, μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους.

Το προπονητικό επιτελείο μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές και έβγαλε τα συμπεράσματά του για την πρόοδο της ομάδας.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Πανόπουλος που είδε το παιχνίδι μαζί με τον πρόεδρο Άρη Πιαλόγλου και τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου.

Όσον αφορά το ματς η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε τα δικά της καλά διαστήματα στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, παρότι δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα με τους Μάνταλο και Μαρσελίνιο στο πρώτο μέρος και τους Τριάδη, Πλατέλλα, Μαρκόφσκι στο δεύτερο.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Τοπαλίδη θα μπορούσε να σκοράρει με απευθείας φάουλ προς το τέλος, όμως ο Λοντίγκιν εντυπωσιακά απέκρουσε την μπάλα.

Συνθέσεις:

Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Μάνταλος, Κούτεβ, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι.

Έπαιξαν και οι: Λοντίγκιν, Βάλλας, Μαρκόφσκι, Πλατέλλας, Γκατσολάρι, Τριάδης, Τορομανίδης.

ΑΕ Πάφου: Σέμποκ, Ιωάννου, Γαρπόζης, Πετκάκης, Κακογιάννης, Σερτσάο Λουίς, Κοιλιάρας, Γκρούλιτς, Μελισσάς, Σάουλο, Καντρεζίνιο.
Έπαιξαν και οι: Ασπρογένους, Χριστοφή, Δημητρίου, Ταλ, Ευθυμίου, Σάββα, Δημοσθένους, Μιγκέλ Βάργκας, Σίλας, Φιλίππου, Λουκά, Φυλάκτου, Ντέκο, Βαρναβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου