Τελευταία Νέα

30/7/12

Βέροια - Μπιλίς 4-0 (ΦΙΛΙΚΟ).


Η Βέροια πέτυχε μια ακόμη εντυπωσιακή φιλική νίκη, καθώς επικράτησε με 4-0 της Μπιλίς στα 3-5 Πηγάδια. Τρία γκολ πέτυχε ο Ηλίας Ιωάννου και ένα ο Μπάρμπας.

Νέα εντυπωσιακή φιλική νίκη πέτυχε το απόγευμα της Δευτέρας (30/7) η Βέροια, η οποία συνέτριψε με 4-0 την Αλβανική Μπιλίς, με τρία γκολ του νεοαποκτηθέντα Ηλία Ιωάννου και ένα του Μπάρμπα.
Οι παίκτες του Μάκη Χάβου έδειξαν και πάλι το καλό τους πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, που διεξήχθη στο γήπεδο των 3-5 Πηγαδιών παρουσία 100 περίπου φιλάθλων.

Το σκορ άνοιξε στο 36' με κεφαλιά του Ιωάννου, μετά από σέντρα του Σνάουτσνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπάρμπας με κεφαλιά και πάλι (από σέντρα τοιυ Γκιγέρμε) έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι "κυανέρυθροι" μπήκαν και πάλι δυνατά και στο 49' ο Ιωάννου μετά από μπαλιά του Καλογέρη έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 56' και πάλι ο Ιωάννου με όμορφη κεφαλιά μετά από σέντρα του Αμαραντίδη.

Βέροια: Κοτταρίδης (46' Καντιμοίρης, 82' Χατζηβασιλακάκης), Σνάουτσνερ (69' Σιμηχανίδης), Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Γεωργέας (60' Μπαργκάν), Μπελόν (46' Καλογέρης), Σκαθαρούδης (46' Ολαϊτάν), Καρλίνος, Γκιγέρμε (67' Καλτσάς), Ιωάννου (62' Μάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου