Τελευταία Νέα

30/7/12

Ούτε φέτος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος!

Ούτε φέτος ο Βασιλόπουλος!
Μακριά από τα γήπεδα για μία ακόμη σεζόν θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο άτυχος Έλληνας φόργουορντ, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που στην πραγματικότητα δεν ξέρει αν και πότε θα ξαναπαίξει μπάσκετ!

Ένας παίκτης γεμάτος φιλοδοξία, όρεξη, ταλέντο και αστείρευτη δύναμη δεν μπορεί εδώ και περισσότερο από τρία χρόνια να κάνει αυτό που αγαπά, αφού όπως όλαδείχνουν, ούτε φέτος θα μπορέσει να αγωνιστεί και πλέον κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το μπασκετικό του μέλλον. Όση υπομονή κι αν έχει κάνει, όσες φορές κι αν προσπάθησε δειλά δειλά να επιστρέψει πάντα εμφανιζόταν ένα νέο εμπόδιο.

Το μολυσμένο, όπως αποδείχτηκε, μόσχευμα που τοποθετήθηκε πέρυσι στο γόνατο του Βασιλόπουλου θα τον κρατήσει ουσιαστικά για άλλη μια σεζόν μακριά από τα γήπεδα. Κι αυτό γιατί ο άτυχος φόργουορντ, μετά τον καθαρισμό και την αφαίρεση του μοσχεύματος στις 20/7, θα πρέπει να περιμένει, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", περίπου τρεις μήνες ώστε να του τοποθετηθεί νέο. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα η επέμβαση, οπότε είναι ευκολονόητο ότι μοιάζει αδύνατον να προλάβει να επανέλθει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου