Τελευταία Νέα

28/8/12

Κέρκυρα : Aνακοίνωσε την έναρξη της επαγγελματικής συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, Χρήστο Αρμένη, Γιώργο Κούδα και Γιάννη Ριγανά!

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοίνωσε την έναρξη της επαγγελματικής συνεργασίας της με τους νεαρούς Κερκυραίους ποδοσφαιριστές, Χρήστο Αρμένη, Γιώργο Κούδα και Γιάννη Ριγανά.
Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοίνωσε την έναρξη της επαγγελματικής συνεργασίας της με τους νεαρούς Κερκυραίους ποδοσφαιριστές, Χρήστο Αρμένη, Γιώργο Κούδα και Γιάννη Ριγανά, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και με τον Νίκο Κρητικό.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: 
"H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της επαγγελματικής συνεργασίας της με τους Κερκυραίους ποδοσφαιριστές, Χρήστο Αρμένη, Γιώργο Κούδα και Γιάννη Ριγανά, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Παράλληλα, δε, γνωστοποιεί ότι, εντός των ημερών, το αυτό θα συμβεί και με τον Νίκο Κρητικό, μετά τη διευθέτηση μιας τυπικής εκκρεμότητας. Σημειώνεται ότι ο Αρμένης πήρε τον αριθμό φανέλας 17, ο Κούδας το 94 και ο Ριγανάς το 89".
Ο Χρήστος Αρμένης γεννήθηκε στις 22/6/1993 και αγωνίζεται στο αριστερό αμυντικό άκρο. Κατάγεται από τους Βελονάδες και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων. Το 2009 μετακόμισε στη Βολίδα Γαρούνα, με την οποία και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, ενώ το καλοκαίρι του 2010, εντάχθηκε στην ομάδα U20 του ΑΟ Κέρκυρα. Πέρσι, ακολούθησε για πρώτη φορά την προετοιμασία της α' ομάδας (επί Μπάντοβιτς), αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, τις οποίες κι εξαργύρωσε ένα χρόνο μετά, με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου.
Ο Γιώργος Κούδας γεννήθηκε στις 27/12/1994 και αγωνίζεται, κυρίως, στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Την καριέρα του την άρχισε στον Θιναλιακό, απ' όπου, οι εξαιρετικές του εμφανίσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας του, τράβηξαν την προσοχή των ανθρώπων του ΑΟ Κέρκυρα. Με αποτέλεσμα την, πέρσι (καλοκαίρι 2011) ένταξή του στην ομάδα Νέων, της οποίας και αποτέλεσε εκ των κορυφαίων παικτών στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Super League.
O Γιάννης Ριγανάς (τερματοφύλακας) γεννήθηκε στις 28/12/1989 και άρχισε την καριέρα του στον Ορφέα Κέρκυρας. Τη διετία 2005-'07 αγωνίστηκε στις υποδομές του ΑΟ Κέρκυρα. Στην συνέχεια μετακόμισε στους "μικρούς" του Λεβαδειακού (2007-'08), κατόπιν στον Αστέρα Ρεθύμνου (2008-'09, 2 συμ.), μετά, για μία διετία, στη Ρόδο (2009-'11, 14 συμ.) και πέρσι (2011-'12) στην Κύπρο, με τη φανέλα (βασικού) του ΑΠΟΠ Κινύρας- Πέγειας (β' κατηγορία). Είναι απ' τους παίκτες που έλαβαν μέρος στα δοκιμαστικά του φετινού καλοκαιριού και, αφού έπεισε για την αξία του, επέστρεψε στο νησί, ως επαγγελματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου