Τελευταία Νέα

28/8/12

KAE Ηλυσιακός : Ανακοίνωσε την απόκτηση του Περικλή Δορκοφίκη!


Παίκτης του Ηλυσιακού θα είναι τη νέα σεζόν ο Περικλής Δορκοφίκης. Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε προπονήσεις εδώ και μέρες με την ομάδα του Δημήτρη Παπανικολάου και το απόγευμα της Τρίτης (28/8) οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.
Η απόκτηση του έμπειρου φόργουορντ ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ηλυσιακός.
Η ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει:
"H ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Περικλή Δορκοφίκη. Ο έμπειρος φόργουορντ-σέντερ συμφώνησε σε όλα με τον Παντελή Γαμπιεράκη και θα αποτελέσει την τελευταία προσθήκη στο φετινό ρόστερ."
«Κατάρχήν θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία καλή σεζόν και υγεία! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στον Ηλυσιακό και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γαμπιεράκη, που όλο αυτό το διάστημα μου έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως είναι να λειτουργεί μία ομάδα σαν οικογένεια, αφού αυτό πρεσβεύει για τον Ηλυσιακό. Επίσης ευχαριστώ και τον κόουτς Παπανικολάου που μου εμπιστεύτηκε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας», τόνισε αρχικά ο «Πέρι» που εδώ και τρεις μήνες περίπου είναι πατέρας μιας πανέμορφης κόρης:
«Τα Ιλίσια θα είναι το πρώτο γήπεδο που θα μπει η κόρη μου για να δει τον μπαμπά της να παίζει μπάσκετ… Άρα έχω ένα λόγο παραπάνω για να τα δώσω όλα!», τόνισε χαριτολογώντας ο Έλληνας παίκτης
Ο Περικλής Δορκοφίκης είναι γεννημένος στις 25 Απριλίου του 1980 και με ύψος 2.05 μ. καλύπτει τόσο τη θέση "4", όσο και τη θέση "5". 
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους: Γλυφάδα, Ολυμπιακό, Περιστέρι, Ιωνικό Ν.Φ, Αβελίνο, Ρέτζιο Εμίλια, Ολυμπιάδα Πατρών, ΑΕΚ και Ρέθυμνο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου