Τελευταία Νέα

1/8/12

Ηλυσιακός : Επισημοποιήθηκε η παραμονή του Νίκου Χατζή!


Η παραμονή του Νίκου Χατζή στο ρόστερ του Ηλυσιακού της νέας αγωνιστικής περιόδου επισημοποιήθηκε κι ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.
Ο Νίκος Χατζής θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηλυσιακό, όπως άλλωστε αναμενόταν, από τη στιγμή που οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα.
Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοίνωσε την Τετάρτη (1/8) την ανανέωση της συνεργασίας με τον Καλαματιανό γκαρντ και ο ίδιος τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Ηλυσιακό. Στα προηγούμενα τρία χρόνια ζήσαμε πολύ δυνατές στιγμές, ειδικά τις πρώτες δύο σεζόν που η ομάδα παρέμεινε στην Α1 την τελευταία αγωνιστική", υπογράμμισε ο Νίκος Χατζής και συνέχισε:
"Έχω δεθεί πολύ με την ομάδα και τον κόσμο και θεωρώ ότι ο Ηλυσιακός, παρόντος του κ. Γαμπιεράκη, έχει εξελιχτεί σε έναν σύλλογο που χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, διατηρεί την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος σε υψηλό επίπεδο.
Άνθρωποι σαν τον πρόεδρο του Ηλυσιακού σπανίζουν και θεωρώ πως με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που λειτουργεί ο Ηλυσιακός, οι παίκτες θα έπρεπε να έρχονται… τρέχοντας στην ομάδα. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".
Παράλληλα, ο Νίκος Χατζής μίλησε και για τον Δημήτρη Παπανικολάου, τον νέο προπονητή του Ηλυσιακού: 
"Με τον Δημήτρη Παπανικολάου, μας συνδέει φιλία, σεβασμός αλλά και πολλές αναμνήσεις με σημαντικότερη την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με την Εθνική Εφήβων του 1995. Νιώθω μεγάλη χαρά που θα είναι φέτος προπονητής στην ομάδα και θα κάνω τα αδύνατα-δυνατά για να τον βοηθήσω".

Γαμπιεράκης: "Μεγάλη χαρά και τιμή!"

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης σχολίασε: 
"Είναι για μένα μεγάλη χαρά και τιμή να με εμπιστεύονται άνθρωποι και αθλητές σαν τον Νίκο Χατζή, με τον οποίο έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές στο παρελθόν, τόσο στα Ιλίσια, όσο και στην ΑΕΚ. Συνεχίζουμε…".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου