Τελευταία Νέα

28/8/12

Ίκαρος Καλλιθέας : Ανακοινώσε τον Αλέξη Κυρίτση!

Την απόκτηση του Αλέξη Κυρίτση ανακοίνωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας, με τον έμπειρο γκαρντ να αναλαμβάνει ξανά ηγετικό ρόλο σε ομάδα της Α1, ύστερα από το φετινό πέρασμα που είχε από τον Παναθηναϊκό.
H ανακοίνωση:
"Ακόμα μια σημαντική μετεγγραφική κίνηση ολοκληρώθηκε για τον Ίκαρο Καλλιθέας, στο ρόστερ του οποίου ανήκει πλέον ο Αλέξης Κυρίτσης! ".
Ο έμπειρος γκαρντ υπέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης το συμβόλαιο του και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη!
"Έρχομαι σε μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια και τη συνεχή βελτίωση της και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευχαριστημένος", ήταν η πρώτη κουβέντα του Αλέξη Κυρίτση. "Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα, καθώς στις συνομιλίες μου τόσο με τον κόουτς Πρίφτη, όσο και με τους κύριους Αγγελόπουλο και Ελληνιάδη, υπήρξε ταύτιση απόψεων. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος. Τώρα μας περιμένει πολλή δουλειά, αφού η προετοιμασία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για κάθε ομάδα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα της σεζόν".
Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου Σταύρος Ελληνιάδης ανέφερε: "Προσθέσαμε έναν έμπειρο γκαρντ με μεγάλη γνώση της κατηγορίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Αποφασίσαμε με τον προπονητή πως θα ήταν καλύτερο να ενισχύσουμε την Ελληνική βάση της ομάδας, αντί να πάρουμε ακόμα έναν Αμερικανό και θεωρώ πως ο Αλέξης ήταν εξαιρετική επιλογή για τον Ίκαρο. Του ευχόμαστε (όπως και σε όλα τα παιδιά της ομάδας) να είναι υγιής και από κει και πέρα, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τον Ίκαρο".
Δείτε βίντεο με τον Αλέξη Κυρίτση:
                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου