Τελευταία Νέα

27/10/12

8η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς στην Λιβαδειά μεταξύ του Λεβαδειακού και του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.Τέταρτο σερί ματς χωρίς να πετύχουν γκολ οι "πράσινοι"!

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό με πολλές κάρτες με τον Λεβαδειακό για ακόμη μια αγωνιστική να δείχνει ότι έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Από την άλλη ο Αστέρας με τον βαθμό που πήρε παρέμεινε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μέτριο με τις δύο ομάδες να κάνουν λίγες ευκαιρίες, ενώ το κυρίαρχο χαρακτηριστικό ήταν τα σκληρά μαρκαρίσματα. Το μοναδικό αξιοσημείωτο ήταν η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Καρντάσιο ο οποίος δεν αγωνιζόταν (ήταν στον πάγκο) για διαμαρτυρία.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ, με τον Αστέρα να έχει μια ελαφρά υπεροχή. Ωστόσο στην τελική προσπάθεια τόσο ο Λεβαδειακός όσο και ο Αστέρας δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες σε γκολ με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το ματς χωρίς τέρματα.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Διαιτητής/Βοηθοί: Παππάς (Αθηνών)/ Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Τσολάκης (Αθηνών).
Συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ακόστα (68' Μπουντόπουλος), Μάρτινς (80' Μαχαίρας), Πόι, Βασιλείου (72' Πινέιρο).
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φορμίκα, Ουσέρο (89' Φραγκουλάκης), Άλβαρες, Ναβάρο (56' Καρντάσιο), Ράγιος, Ντε Μπλάσις (67' Καλαντζής), Πέρόνε.
Κίτρινες κάρτες: Κόρμπος (59', Λεβαδειακός)-Φορμίκα (12', Αστέρας Τρίπολης), Περόνε (27', Αστέρας Τρίπολης), Καρντάσιο (34', Αστέρας Τρίπολης, στον πάγκο), Μπαρτολίνι (36', Αστέρας Τρίπολης), Ράγιος (64', Αστέρας Τρίπολης)
Μέτριο το πρώτο μέρος.
Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τα σκληρά μαρκαρίσματα. Στο 4' ο Μουλόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Βασιλείου πήρε την κεφαλιά, η οποία όμως δεν είχε δύναμη και κατέληξε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Φούλοπ.
Άουτ επίσης κατέληξαν και τα σουτ του Ακόστα στο 8' για τον Λεβαδειακό και στο επόμενο λεπτό (9') του Ναβάρο για τον Αστέρα.
Στο 13' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μεντί έπιασε την κεφαλιά με τον Φούλοπ να μην ανησυχεί και την μπάλα να φεύγει άουτ.
Ο Αστέρας Τρίπολης είχε μια καλή στιγμή στο 38', όταν ο Ζησόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε προς την εστία της ομάδας του με τον Κυριακίδη να πέφτει και να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 40' ο Ντε Μπλάσις δοκίμασε το μακρινό σουτ, αλλά ο Κυριακίδης ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.
Τα σουτ του Ακόστα στο 40' και του Μεντί στο 42' δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.
Μπήκε καλύτερα ο Αστέρας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά για να φτάσει στο γκολ. Είχε την κατοχή της μπάλας αλλά μέχρι εκεί.
Η μεγαλύτερή του ευκαιρία μάλιστα ήταν στο 59ο λεπτό, όταν ο μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο προωθημένος Σανκαρέ έκανε το πλασέ πάνω στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το "μηδέν".
Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 67', όταν ο Μάρτινς έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Πόι, ο οποίος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και ο Φούλοπ έδιωξε σε κόρνερ με το πόδι.
Στο 76' ο Ουσέρο ήταν αυτός που βρέθηκε σε καλή θέση έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Κυριακίδη να είναι σωστά τοποθετημένος και να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 85' οι παίκτες του Αστέρα βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Περόνε άνοιξε την μπάλα στην περιοχή, αλλά ο Ράγιος δεν την πρόλαβε με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει την μπάλα.
Δύο λεπτά αργότερα (87') ήταν η σειρά του Λεβαδειακού να απειλήσει με τον Μπουντόπουλο να κάνει το δυνατό σουτ η μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κόρμπος έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης παρά την προσπάθεια που έκαναν οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τον Λεβαδειακό να φτάνει στους έξι βαθμούς και τον Αστέρα Τρίπολης στους 14.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Δημήτρης Κυριακίδης ξεχώρισε από την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο τερματοφύλακας των "πρασίνων" όποτε χρειάστηκε και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δήλωσε παρών και κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του.

Η απογοήτευση:

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου που παραμένει στις χαμηλές θέσεις έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και φαίνεται. Για τέταρτο σερί ματς και έβδομο συνολικά έμεινε μακριά από το γκολ και αν δεν λυθεί αυτό θα έχει μεγάλο πρόβλημα στην συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου