Τελευταία Νέα

25/11/12

12η Aγωνιστική Super League : Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-1

Ο ΑστέραςΤρίπολης συνέχισε την πολύ καλή του πορεία, καθώς επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League. 
Με την έκτη του νίκη σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League με 23 βαθμούς.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη παίζοντας καλά για ένα ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ με Ντε Μπλάσις, Ουσέρο, επικρατώντας με 2-1 του Πανιωνίου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης από την άλλη "πέταξε" ένα ημίχρονο, στο δεύτερο ανέβηκε αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει με τον Κολοβό.
Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και ουσιαστικά "καθάρισε" το ματς από το 1ο λεπτό με το γκολ του Ντε Μπλάσις. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του πρώτου μέρους είχε την υπεροχή, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Πανιώνιο, ενώ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα με τον Ουσέρο.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, και παρότι ο Πανιώνιος μείωσε το σκορ σε 2-1, κατάφερε να κρατήσει τη νίκη ο Αστέρας Τρίπολης που τον έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος αφού "πέταξε" ένα ημίχρονο, κάπως φάνηκε στο δεύτερο αν και είχε και πολλές απουσίες που έπαιξαν τον ρόλο τους.
Στoιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης.
Διαιτητής/Βοηθοί: Μαντάκης (Ημαθία)/ Δημόπουλος (Μακεδονίας), Κουρομπύλια (Καρδίτσας).
Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι (73' Άλβαρεζ), Φορμίκα, Ουσέρο, Φραγκουλάκης (89' Μπακασέτας), Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Γκάμπριελ (69' Κουρμπελης).
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Σάμαρης, Ρόβας (70' Κουλουχέρης), Γουνδουλάκης, Ντούνης (46' Κολοβός), Οκόγιε, Αραβίδης.
Κίτρινες κάρτες: Φραγκουλάκης (41', Αστέρας Τρίπολης), Ουσέρο (77', Αστέρας Τρίπολης), Φούλοπ (92', Αστέρας Τρίπολης)-Ρόκας (12', Πανιώνιος), Ντούνης (28', Πανιώνιος).
Σκόρερ: Ντε Μπλάσις (1', Αστέρας Τρίπολης), Ουσέρο (39', Αστέρας Τρίπολης)-Κολοβός (82' Πανιώνιος).
Προβάδισμα από το ξεκίνημα.
Το ξεκίνημα για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ιδανικό, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ντε Μπλάσις βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες.
Στην συνέχεια ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισορροπήσει την αναμέτρηση, αλλά και πάλι ο Αστέρας ήταν αυτός που είχε ένα καλό σουτ με τον Ουσέρο με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 33', η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Γιαννακόπουλου, ο Ντε Μπλάσις έκανε το σουτ από κοντά με την μπάλα να σταματά στο σώμα του Αυλωνίτη.
Τρία λεπτά αργότερα (36') ο Γκάμπριελ έκανε την κεφαλιά η οποία ήταν άστοχη, και στο 36' η ομάδα του Σάκη Τσιώλη διπλασίασε τα τέρματά της.
Ο Ουσέρο βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανιωνίου και με ένα πολύ όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γιαννακόπουλου για να κάνει το 2-0.
Η πρώτη καλή τελική του Πανιωνίου στο πρώτο μέρος ήρθε στο 44' όταν από το σουτ του Ντούνη η μπάλα έφυγε άουτ.
Το πρώτο μέρος έληξε με μια ακόμη φάση για τον Αστέρα, όταν στο 45' ο Τσαμπούρης έκανε την σέντρα και ο Ναβάρο έστειλε την μπάλα άουτ.
Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου. Με τον Αστέρα ωστόσο να μην κινδυνεύει. Στο 50' ο Ντε Μπλάσις έκανε το συρτό σουτ με τον Γιαννακόπουλο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και αποκρούει σε κόρνερ.
Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε στο 61' και το 63'. Ο Σάμαρης στο 61' έκανε το σουτ με τον Φούλοπ να διώχνει, και στο 63' το σουτ του Αραβίδη έφυγε άουτ.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του. Στο 82' από το σουτ του Οκόγιε η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 82' μείωσε σε 2-1 με ωραίο σουτ του Κολοβού έξω από την μεγάλη περιοχή.
Στο 88' ο Φραγκουλάκης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Αστέρα να παίρνει μια πολύ μεγάλη νίκη με 2-1.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Φερνάντο Ουσέρο πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κόντρα στον Πανιώνιο και ουσιαστικά "κλείδωσε" για την ομάδα του τη νίκη.

Η απογοήτευση:

Ο Πανιώνιος πέταξε ένα ημίχρονο (το πρώτο) και ουσιαστικά του στοίχισε, καθώς στο δεύτερο μέρος εκτός από την μείωση του σκορ, δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι καλό από την Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου