Τελευταία Νέα

29/11/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Τύρναβος - Κέρκυρα 0-2 (1os Αγώνας).

Η Κέρκυρα επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Τυρνάβου, αγκαλιάζοντας την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου. Σε "βούρκο" διεξήχθη το παιχνίδι εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης. Από μία αποβολή για κάθε ομάδα.
Η έντονη βροχόπτωση στον Τύρναβο δεν έφερε την αναβολή του αγώνα, καθώς ο Δημητρόπουλος εξέτασε τον αγωνιστικό χώρο και έκρινε ότι το παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί, ωστόσο ήταν υπεύθυνη για το πολύ κακό ματς που ακολούθησε.
Τύρναβος και Κέρκυρα αγωνίστηκαν σε βούρκο, με τους φιλοξενούμενους να επιβιώνουν πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο τα οποία και διαμόρφωσαν το τελικό 0-2.
Ο Διαμαντόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Σιάτρα και το εκτέλεσε εύστοχα στο 27', με τον Σίμωση να ''κλειδώνει'' την πρόκριση λίγο μετά την είσοδό του στο ματς. Συγκεκριμένα στο 78' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νόννη, απέφυγε πανέμορφα τον Μεζίνι και έγραψε το 0-2.
Η Κέρκυρα είχε και την κατοχή (53-47%), αλλά και τις περισσότερες τελικές στο ματς (9-5). Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς πρώτα ο Σιάτρας (55') και στη συνέχεια ο Καραπέτσας (62'), αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη.
Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 20/12 στην Κέρκυρα, ωστόσο μοιάζει περισσότερο με τυπική διαδικασία μετά την επικράτηση των Φαιάκων.

Φύλλο αγώνα:

Διαιτητές: Δημητρόπουλος, Γεωργιάδης, Κουρομπυλιά.
Συνθέσεις:
Τύρναβος (Τάσος Μπεριτζάς): Γκούμπος, Αθανασούλης, Περήφανος, Νόννης, Τσιάτρας, Αντωνόπουλος, Διβανές (55' Παπαγεωργίου), Μεζίνι, Μπουσινάκης (33' Κακαβίτσης), Τσούκαλος, Οικονόμου.
Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Στρατηλάτης, Λάμπρου, Πετρούσης, Έντερ (82' Γκούμας), Αρμένης, Κρητικός (66' Τσοκάνης), Σταματόγιαννης, Τσουμάνης, Καραπέτσας, Βασιλόγιαννης (75' Σίμωσης), Διαμαντόπουλος.
Σκόρερ: Διαμαντόπουλος (πεν.) 27', Σίμωσης 79'.
Κόκκινες: Σιάτρας 55' - Καραπέτσας 62'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου