Τελευταία Νέα

22/11/12

KAE Περιστέρι : Τέλος ο Βέρντελ Τζόουνς!

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Βέρντελ Τζόουνς ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου. Ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του, κάτι που έγινε δεκτό από την ΚΑΕ, η οποία άφησε ελεύθερο τον παίκτη.
H ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Βέρντελ Τζόουνς."
Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα και τη χώρα μας ώστε να επιστρέψει στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους, οι οποίοι έγιναν σεβαστοί από τον προπονητή και τη διοίκηση.
Έτσι, το συμβόλαιο του λύθηκε και ο Βέρντελ έφυγε ως φίλος από το Περιστέρι. Πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή και άνθρωπο, απόφοιτο του κολλεγίου της Ιντιάνα, Hoosiers (23ος σκόρερ στην ιστορία του κολλεγίου) και αποτελεί τιμή για την ομάδα μας πως αγωνίστηκε εδώ.
Τιμή, όμως, αποτέλεσε και για τον ίδιο τον Βέρντελ η συνεργασία του με το Περιστέρι, όπως ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του στο www.peristeribc.gr:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης και τους προπονητές μου που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στο Περιστέρι. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και τιμή για μένα.
Ευχαριστώ επίσης τους συμπαίκτες μου, το staff αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξη.
Προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να επιστρέψω στις ΗΠΑ. Είμαι βέβαιος πως η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί θα ολοκληρωθεί με επιτυχία.
Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και θεωρώ πως αν συνεχίσουν να έχουν τη στήριξη του κόσμου θα τα καταφέρουν.
Να είστε βέβαιοι πως θα παρακολουθώ την πορεία σας μέσω ίντερνετ και θα σας υποστηρίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου