Τελευταία Νέα

20/12/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Πιερικό -Λεβαδειακός 0-5 (0-2).

Ο Λεβαδειακός προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με την εκτός έδρας νίκη 5-0 επί του Πιερικού. Τρία γκολ ο Βασιλείου.
Ο Λεβαδειακός δεν βρήκε αντίσταση από τον Πιερικό και πήρε εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε με 5-0.
Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 2-0 για τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου και η διεκδίκηση της πρόκρισης ήταν εξαρχής δύσκολη για τον Πιερικό.
Μετά το γρήγορο γκολ του Βασιλείου μόλις στο 3' ο επαναληπτικός είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα για τις δύο ομάδες.
Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου χωρίς να πιέσουν ιδιαίτερα κυριάρχησαν και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά των αντιπάλων τους και πέτυχαν μία ευρεία νίκη.
Ο Πιερικός είχε παθητικό ρόλο στο ματς καθώς δημιούργησε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο 66' με τον Γιαζιτζόγλου.
Ο Βασιλείου ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά πετυχαίνοντας τρία γκολ. Το τέταρτο σημειώθηκε με αυτογκόλ του Δήμου επιβεβαιώνοντας την κακή αγωνιστική εικόνα του Πιερικού, ενώ ο Λισγάρας έκλεισε τον χορό των γκολ.
Λίγο πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο ο Βασιλείου έχασε ευκαιρία για δεύτερο προσωπικό γκολ ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο στο 33' όταν ο επιθετικός του Λεβαδειακού με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για τους Βοιωτούς.
Το ρεσιτάλ του Βασιλείου συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με το τρίτο προσωπικό γκολ στο 51', με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κουτσόπουλου.
Ο Δήμου, με αυτογκόλ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 υπέρ του Λεβαδειακού. Ο Πιερικός ολοκλήρωσε τις ευκαιρίες για το γκολ της τιμής στο 75' με το σουτ του Ίτσιου που απέκρουσε ο Κασμερίδης.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την κεφαλιά γκολ του Λισγάρα στο 89'. Επόμενος αντίπαλος για τον Λεβαδειακό, στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι η Κέρκυρα.
Συνθέσεις:
Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Καρτσαμπάς, Ίτσιος, Καθάριος(46' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης(65' Μιχαηλίδης), Κόιτς, Σεχολάρι(58' Βραχνός), Παναγιωτίδης.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Γκονζάλες, Μαχαίρας, Κόρμπος(57' Μανωλάς), Γκονζάλβες(46' Μπουντόπουλος), Βασιλείου, Νικολακάκης, Μίλιεβιτς, Ντος Σάντος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου