Τελευταία Νέα

19/12/12

3η φάση (Φάση των 32) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Πανιώνιος - Φωστήρας 2-1 (0-1).

Πανιώνιος - Φωστήρας

Τον τίτλο του "φονέα των γιγάντων" επιβεβαίωσε ο Φωστήρας, που παρά την ήττα του με 1-2 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, απέκλεισε τους "κυανέρυθρους" από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει "καθαρίσει" την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο.
Βεβαίως και το 2-0 μόλις από το 21ο λεπτό, έδινε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αλλά το γκολ του Καμπά στο 78ο λεπτό ήταν αυτό που χάρισε την πρόκριση στο Φωστήρα, ο οποίος είχε πάρει τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς.

Ο αγώνας:

Ο Πανιώνιος είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Μενδρινό να σημαδεύει το δοκάρι των φιλοξενούμενων μόλις στο 12ο λεπτό. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα, ο Ντούνης βρήκε στόχο, καθώς μετά από ωραίο συνδυασμό του Μενδρινού με τον Καμπάνταη, έγινε αποδέκτης της μπάλας και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.
Η κυριαρχία των "κυανέρυθρων" συνεχίστηκε και στο 21' έγινε το 2-0 από το ίδιο ποδοσφαιριστή, αφού ο Ντούνης εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Γουνδουλάκη και έφερε τον Πανιώνιο σε θέση ισχύος και σε σκορ πρόκρισης. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους να τελειώσουν την υπόθεση-πρόκριση, με τον Γουνδουλάκη να στέλνει εκ νέου την μπάλα στο δοκάρι του Μπότου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας το υπέρ του 2-0, ο Πανιώνιος δεν πίεσε ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους, προκειμένου να μην ρισκάρει την πιθανότητα να δεχθεί κάποιο γκολ. Τελικά, όμως, ο Φωστήρας τιμώρησε τους Νεοσμυρνιώτες, με τον Κάμπα, ο οποίος είχε σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι, να πετυχαίνει το γκολ στο 78' και να μειώνει σε 2-1. Ο έμπειρος επιθετικός πανηγύρισε έξαλλα το γκολ, βγάζοντας τη φανέλα, με συνέπεια να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και να αποβληθεί από τον αγώνα.
Ωστόσο, όσο και αν πίεσαν στο φινάλε, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της πρόκρισης, η οποία κατέληξε στα χέρια της ομάδας του Ταύρου, χάρη στο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε.
Αντίπαλος του Φωστήρα στους "16" του Κυπέλλου θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός, με τους Ηπειρώτες να έχουν πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με 1-0.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό Νέας Σμύρνης.
Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων).
Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Γιαννουγλίδης (Αθηνών).
Συνθέσεις:
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας (90' Μπούζας), Κοντοχρήστος, Γουνδουλάκης, Ρόκας, Μενδρινός (81' Διαμαντάκος), Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης (46' Οκόγιε).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Ψυρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Παραράς, Τσώνης, Πεταυράκης (61' Καλλέργης), Μπούμπας, Μπουκούρης, Τασούλης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Κάμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου