Τελευταία Νέα

26/1/13

19η Aγωνιστική Super League : Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-1

Με γκολ των Σάμαρη και Γουνδουλάκη οι Πανιώνιος πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού για την 19η αγωνιστική της Super League.
Με πολύ σημαντική νίκη που τον έφερε στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς πήρε ο Πανιώνιος, επί του Λεβαδειακού με 2-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε το σημαντικό "τρίποντο" με τα γκολ των Σάμαρη και Γουνδουλάκη, ενώ ο Λεβαδειακός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Βασιλείου.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες και από ένα γκολ με τον Σάμαρη το οποίο αφιέρωσε και στην μαμά του και τον Βασιλείου, ο οποίος για ακόμη μια φορά έδωσε ραντεβού με τα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν λίγο καλύτερος μέχρι το 78', με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στο 79' με τον Γουνδουλάκη και από το λάθος του Κυριακίδη και να έχει δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για άλλο ένα γκολ.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Στάδιο Νέας Σμύρνης.
Διαιτητής/Βοηθοί: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας).
Συνθέσεις:
Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Τόσκας, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος, Ανδράλας (7' Παναγιωτούδης), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Ντούνης (69' Μενδρινός), Αραβίδης, Καμπάνταης (88' Καρτσαμπάς).
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Νικολακάκης (91' Μαχαίρας), Λισγάρας, Χοσέμι (85' Πινέιρο), Μεντί, Ρομέου, Ζησόπουλος, Ακόστα (71' Μίλιεβιτς), Μάρτινς, Πόι, Βασιλείου.
Κίτρινες κάρτες: Ανδράλας (5', Πανιώνιος), Κοντοχρήστος (15', Πανιώνιος), Κούρντι (30', Πανιώνιος), Παναγιωτούδης (35', Πανιώνιος), Γουνδουλάκης (54', Πανιώνιος), Περιστερίδης (95', Πανιώνιος)-Νικολακάκης (11', Λεβαδειακός), Βασιλείου (21', Λεβαδειακός), Ρομέου (49', Λεβαδειακός), Χοσέμι (75', Λεβαδειακός).
Σκόρερ: Σάμαρης (28', Πανιώνιος), Γουνδουλάκης (79', Λεβαδειακός)-Βασιλείου (42', Λεβαδειακός).
Μοιρασμένο το πρώτο μέρος.
Το πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήταν στο 14' για τον Λεβαδειακό, όταν μετά από σέντρα του Ρομέου από δεξιά ο Βασιλείου έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 20' ο Περιστερίδης μπλόκαρε το σουτ του Μάρτινς.
Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε στο 28' σε μια εντυπωσιακή φάση. Ο Σάμαρης εκτέλεσε φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Κυριακίδης έδιωξε, ο Παναγιωτούδης έκανε νέο σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Σάμαρης με νέο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Πανιωνίου, αφιερώνοντας το τέρμα στην μητέρα του.
Ο Λεβαδειακός είχε δύο φάσεις στην συνέχεια στο 37' με το σουτ του Ρομέου να φεύγει άουτ και στο 41' με το σουτ του Ζησόπουλου να μπλοκάρει ο Περιστερίδης.
Στο 42' τελικά η ομάδα της Λιβαδειάς ισοφάρισε. Μετά από γύρισμα του Μάρτινς ο Βασιλείου από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γουνδουλάκης έκανε το σουτ με τον Κυριακίδη να αποκρούει, κρατώντας το 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν πάλι για τον Λεβαδειακό. Όταν μετά από γύρισμα μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου ο Βασιλείου γλίστρησε και δεν κατάφερε να βρει την μπάλα.
Η απάντηση του Πανιωνίου ήταν στο 60', όταν ο Παναγιωτούδης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 77' από το σουτ του Αραβίδη η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 78' ο Λεβαδειακός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Ρομέου πέρασε τους αμυντικούς τους Πανιωνίου βρέθηκε απέναντι στον Περιστερίδη και έκανε πάσα στο πουθενά με αποτέλεσμα να χαθεί η φάση.
Ότι δεν έκανε ο Λεβαδειακός το πέτυχε ο Πανιώνιος στο 79'. Μετά από εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση ο Κυριακίδης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Γουνδουλάκης από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.
Στο 87' ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ όταν ο Μενδρινός βγήκε από δεξιά έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης παρά την πίεση που άσκησε ο Λεβαδειακός δεν άλλαξε κάτι με τον Πανιώνιο να παίρνει την πολύ μεγάλη νίκη με 2-1.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα της Νέας Σμύρνης. Ο αρχηγός του Πανιωνίου βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και με το γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη στους "κυανέρυθρους" την πρώτη μετά από τις 17 Νοεμβρίου 2012.

Ο άτυχος του αγώνα:

Το όσκαρ ατυχίας του αγώνα Πανιώνιος-Λεβαδειακός πηγαίνει στον Δημήτρη Κυριακίδη. Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του στο 79' με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος μα σημειώσει το δεύτερο του τέρμα και να πάρει τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου