Τελευταία Νέα

31/1/13

Αστέρας Τρίπολης : Ανακοίνωσε τον Λάζλο Λένσε!

Ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης η απόκτηση του Λάζλο Λένσε.
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι για τους επόμενους έξι μήνες ο Λάζλο Λένσε.
Ο Ούγγρος επιθετικός αποκτήθηκε ως δανεικός από την Βιντεότον και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την μεταγραφή του στην ομάδα της Τρίπολης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: 
"Ο Αστέρας κατάφερε να εξασφαλίσει τον Ούγγρο σέντερ φορ Λάζλο Λένσε για έξι μήνες, με όψιον αγοράς, για τα επόμενα χρόνια από την Βιντεότον και να ολοκληρώσει έτσι τις μεταγραφικές του κινήσεις για την χειμερινή περίοδο.
Ο Λάζλο Λένσε, που στον Αστέρα θα φοράει το Νο29, γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1988, έχει ύψος 1.79, ζυγίζει 77 κιλά και ξεκίνησε την καριέρα του από την ΜΤΚ Βουδαπέστης, ενώ το 2010 μετακόμισε στη Βιντεότον.
Στη Βιντεότον αγωνίστηκε έναν χρόνο, καθώς το 2011-12 δόθηκε δανεικός στην Κεσκεμέτι, με την οποία είχε 21 συμμετοχές και 15 γκολ. Το πρώτο εξάμηνο της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 δόθηκε δανεικός στη Χάποελ Κιριάτ Σμόνα του Ισραήλ με την οποία είχε 18 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Με τους Ισραηλινούς ο Λένσε έπαιξε σε προκριματικά Champions League και Europa League".
Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Λένσε τόνισε: 
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, όπου όλοι είναι πολύ φιλικοί μαζί μου. Είμαι σίγουρος πώς θα βοηθήσω την ομάδα να βγει στο Champions League. Έμαθα πολύ καλά πράγματα για το σύλλογο και τους ανθρώπους του από τον Μάρτον Φούλοπ.
Κλείνοντας, θα ήθελα να πω στους φίλους της ομάδας πώς θα δώσω το 100% για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να είμαστε όλοι χαρούμενοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου