Τελευταία Νέα

26/1/13

Άρης : Tέλος ο Νίκος Παντίδος!


Ο Νίκος Παντίδος για προσωπικούς λόγους, όπως επικαλέστηκε στους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του. Ο πρώην αμυντικός των «κίτρινων» θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα των Αθηνών. 

Παρελθόν από την ομάδα του Άρη αποτελεί ο Νίκος Παντίδος καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους. Ο νεαρός αμυντικός ζήτησε ο ίδιος να διακοπή η συνεργασία, καθώς επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Αφού εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση λύθηκε το συμβόλαιό του. 

Ο Παντίδος, μεταβεί το απόγευμα στην Αθήνα, όπου βρίσκεται η οικογένεια του και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ :
«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την λύση -κοινή συναινέσει- του συμβολαίου του Νίκου Παντίδου, μετά από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή για προσωπικούς λόγους (στη σημερινή συνάντηση που είχε με την διοίκηση, οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ Άρης προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, αλλά ο 22χρονος αμυντικός ήταν ανένδοτος).
Η ΠΑΕ Άρης ευχαριστεί τον Νίκο Παντίδο για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου