Τελευταία Νέα

16/2/13

22η Aγωνιστική Super League : ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 0-0

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό στο Εθνικό Στάδιο "Οι Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να έχουν από δυο καλά δεκάλεπτα, αλλά τελικά να μένουν ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο ΠΑΣ έφτασε στους 31 και ο Πανθρακικός στους 26 βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο. Οι δύο ομάδες ναι μεν μπήκαν με διάθεση αλλά οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά στην συνέχεια ο Πανθρακικός ισορρόπησε το ματς και έχασε την καλύτερη ευκαιρία για να πετύχει γκολ με τον Μουνάφο.
Στο δεύτερο ημίχρονο απουσίασε και πάλι το θέαμα με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. Ο βαθμός πάντως που πήραν οι δύο ομάδες τις άφησε ικανοποιημένες και κυρίως τον ΠΑΣ.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".
Διαιτητής/Βοηθοί: Καλογερόπουλος (Αθηνών)/Καρατζίκας (Αθηνών), Τουμπακάρης (Αθηνών).
Συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Ταμπάσης (49' Φεγκρούς), Πάντος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου (83' Νικλητσιώτης), Γιάκος (70' Βίλα), Κοροβέσης, ίλιτς.
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Ντιόγκο (80' Μελίσσης), Σαρακατσάνος, Σερφά, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Λαδάκης, Βαϊρουά (59' Καστελάν), Τζάνης (85' Μίνγκας), Λουσέρο, Παπαδόπουλος.
Κίτρινες κάρτες: Μιχαήλ (29', ΠΑΣ Γιάννινα), Λίλα (44', ΠΑΣ Γιάννινα), Κοροβέσης (58', ΠΑΣ Γιάννινα), Ίλιτς (79', ΠΑΣ Γιάννινα)-Παπαδόπουλος (29', Πανθρακικός), Ντιόγκο (54', Πανθρακικός), Λαδάκης (84'΄, Πανθρακικός).
Μπήκαν με διάθεση οι δύο ομάδες.
Ο ρυθμός του αγώνα ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να ξεκινά καλά και στην συνέχεια ο Πανθρακικός να ισορροπεί την αναμέτρηση και να έχει τρεις καλές φάσεις.
Στο 3ο λεπτό, ο Γεωργίου βρήκε χώρο λίγο έξω από την περιοχή του Πανθρακικού έκανε και το σουτ, με τον Βρονταρά να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
Τρία λεπτά αργότερα (6'), ο Ίλιτς ήταν αυτός για τον ΠΑΣ που έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βρονταρά, ενώ στο 12' από το σουτ του Λίλα η μπάλα έφυγε άουτ.
Η απάντηση του Πανθρακικού ήρθε στο 29', όταν από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαϊρουά από πλάγια αριστερά, ο Ταμπάσης μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 32' ο Βαϊρουά έκανε εξαιρετική μπαλιά για τον Μουνάφο, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, αλλά το σουτ του εντός περιοχής, πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ταμπάση, ενώ στο 40' από την εκτέλεση φάουλ του Τζάνη από μακρινή απόσταση, η μπάλα έφυγε άουτ. 
Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 45' για τον Πανθρακικό, όταν από εκτέλεση φάουλ ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά με τον Ταμπάση να μπλοκάρει την μπάλα.
Δυνατό το δεύτερο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο απουσίασε και πάλι το θέαμα με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες.
Στο 60 ο Ίλιτς προσπάθησε να απειλήσει για τον ΠΑΣ Γιάννινα από πλάγια θέση δεξιά εντός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Η απάντηση του Πανθρακικού ήταν στο 71', όταν ο Παπαδόπουλος από κοντινή θέση έκανε σουτ, αλλά ο Φεγκρούς έδιωξε εντυπωσιακά πάνω στη γραμμή.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

MVP της αναμέτρησης:

Μπορεί να αγωνίστηκε μόλις για ένα ημίχρονο ωστόσο έκανε αισθητή την παρουσία του. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα τον Φεγκρούς ο οποίος πήρε την θέση του Ταμπάση και αποσόβησε σίγουρο τέρμα στο 71' στο σουτ του Παπαδόπουλου.

Η μεγάλη απουσία:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει μεγάλη φάση στα καρέ του Πανθρακικού και σε αυτό φταίνει η απουσία του Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντίνος ανέβασε πυρετό δεν αγωνίστηκε και η απουσία του ήταν εμφανής στο οργανωτικό τομέα για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου