Τελευταία Νέα

24/2/13

23η Aγωνιστική Super League : Πανιώνιος-Πανθρακικός 2-0

Με γκολ των Σάμαρη και Καμπάνταη ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.
Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στη Νέα Σμύρνη με 2-0 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Οι "κυανέρυθροι" πήραν το "τρίποντο" με γκολ των Σάμαρη και Καμπάνταη, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα φτάνοντας στους 28 βαθμούς. Από την άλλη ο Πανθρακικός ήταν πιο δραστήριος στο ματς αλλά δεν είχαν την ουσία.
Ότι άξιζε στο πρώτο ημίχρονο ήταν από 30ο λεπτό και μετά. Ο Πανθρακικός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν εύστοχος σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που σε δύο περιπτώσεις βρέθηκε κοντά στο γκολ και το πέτυχε με τον Σάμαρη και τον Καμπάνταη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν ακόμη πιο δραστήριος έφτασε σε δυο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, ωστόσο του έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη ο Πανιώνιος διαφύλαξε τα νώτα του και πήρε εύκολα τη νίκη. 
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης.
Διαιτητής/Βοηθοί: Σπάθας (Πειραιά)/Κωσταράς (Αιτ/νίας), Μαγιάνης (Άρτας).
Συνθέσεις:
Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Παντίδος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ανδράλας (64' Κουλουχέρης), Σάμαρης, Κολοβός (77' Ντούνης), Γουνδουλάκης (69' Μενδρινός), Αραβίδης, Καμπάνταης.
Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Σερφά, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Λαδάκης (69' λ.τρ. Καστσελάν), Μουνάφο, Τζάνης (60' Μίνγκας), Βαϊρουά (78' Κοντογουλίδης), Λουσέρο, Παπαδόπουλος.
Κίτρινες κάρτες: Αυλωνίτης (28', Πανιώνιος), Ρόκας (50', Πανιώνιος)-Ντιόγκο (34', Πανθρακικός), Λουσέρο (92', Πανθρακικός).
Κόκκινη κάρτα: Ρόκας (91', Πανιώνιος).
Σκόρερ: Σάμαρης (35', Πανιώνιος), Καμπάνταης (42', Πανιώνιος).
"Καθάρισε" σε επτά λεπτά.
Ο Πανθρακικός είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Πανιώνιος τα γκολ. Μετά από 30 λεπτά αγώνα ππου δεν έγινε κάποια σπουδαία φάση μπροστά από τις δύο εστίες, ο Πανιώνιος είχε μια άστοχη κεφαλιά του Καμπάνταη στο 33'.
Δύο λεπτά αργότερα (35'), η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Βρονταρά για το 1-0.
Στο 42', ο Πανιώνιος πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Καμπάνταης γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε πάλι στο δοκάρι του Βρονταρά και κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του.
Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 45' για τον Πανθρακικό, όταν από σέντρα του Τζάνη από δεξιά, ο Σερφά έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Πιο δραστήριος ο Πανθρακικός.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός ήταν και πάλι αυτός που ξεκίνησε πιο δυνατά. Στο 47' από εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο, ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Η απάντηση του Πανιωνίου ήταν στο 49' όταν ο Σάμαρης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 56' από την εκτέλεση φάουλ του Βαϊρουά ο Γιαννακόπουλος δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ άστοχο ήταν το σουτ του Λουσέρο στο 58'.
Ο Λουσέρο είχε δύο ακόμη άστοχα σουτ για τον Πανθρακικό στο 71' και στο 75', με τον Πανιώνιο να απαντά στο 85' με το σουτ του Αραβίδη με τον Βρονταρά να διώχνει την μπάλα. 
Στο 89' ο Γιαννακόπουλος είπε "όχι" στο σουτ του Δημήτρη Παπαδόπουλου από κοντά, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Πανιώνιο να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη επί του Πανθρακικού με 2-0 και να φτάνει στους 28 βαθμούς.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Ο νεαρός μέσος είχε σταθερή απόδοση ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Ο άτυχος του αγώνα:

Ο Σπύρος Βρονταράς ήταν από τους άτυχους. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Πανθρακικού σε δύο περιπτώσεις είδε την μπάλα να χτυπά τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου