Τελευταία Νέα

26/2/13

Ολυμπιακός : Έκλεισε τον Λεάντρο Σαλίνο!


Σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μπακ, Λεάντρο Σαλίνο, έχει έρθει ο Ολυμπιακός για το προσεχές καλοκαίρι.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Τοροσίδη στα δεξιά της άμυνας.
Ο Λεάντρο Σαλίνο είναι 27 ετών Βραζιλιάνος και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Είναι καλός τεχνίτης με δυνατά πόδια και σκοράρει για μπακ. Φέτος με την Μπράγκα έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια 6 στο champions league, 2 στους προκριματικούς της Μπράγκα για είσοδο στους ομίλους, 14 στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και 2 για το κύπελλο Πορτογαλίας. Από αυτά τα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε έγινε αλλαγή στα 2 ματς του champions league και σε 4 του πρωταθλήματος. 

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αγωνίζεται στην Μπράγκα (από το 2010), έχοντας συνολικά 92 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα της ομάδας. 

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι και η Μπράγκα δεν μπόρεσε να συμφωνήσει μαζί του για νέο συμβόλαιο, κάτι όμως που κατάφερε ο Ολυμπιακός. Από την επίσημη ΠΑΕ δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τη μεταγραφή, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος από το καλοκαίρι θα ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου