Τελευταία Νέα

31/3/13

27η Aγωνιστική Super League : Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-0


Χωρίς σκορ και θέαμα ολοκληρώθηκε ο αγώνα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και να αυξάνουν την διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Ένα "άγευστο" ματς χωρίς φάσεις και χωρίς θέαμα, ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ με τις δύο ομάδες να "παλεύουν" στον τέλος για να μοιράστούν βαθμούς που θα τους έδιναν ανάσα από την ζώνη του υποβιβασμού.


Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου).
Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Σταθόπουλος (Ηλείας).
4ος βοηθός: Λαμπρόπουλος (Ηλείας).
Συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Βέλιτς): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο (Καγιεχόν 76'), Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα.
ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουκαλάς, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Κορδέρο, Μητρόπουλος, Ανάκογλου (Φέτσης 82'), Φούντας, Πετρόπουλος (Σταματής 88'), Ρίκκα (Φουρτάδο 89').
Κίτρινες κάρτες: Χοσέμι 24', Φούντας 29', Κορδέρο 37', Τζάκσον 51', Βασιλείου 60', Τσουκαλάς 60', Κόρμπος 90'+1'.

Ανασκόπηση αγώνα:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πέντε λεπτά καθυστέρηση λόγω ορισμένων φιλάθλων της ΑΕΚ που προσπαθούσαν να πάρουν θέση στις κερκίδες περνώντας  μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα λεπτά ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε στο 16' για τους γηπεδούχους, όταν από κόρνερ του Πόι, ο Χοσέμι μέσα από την μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Η ΑΕΚ προσπάθησε να ανέβει και να πιέσει αλλά και πάλι ο Λεβαδειακός έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Βασιλείου στο 20'. Λάθος από τον Μπουγαΐδη, έκλεψε ο Πόι, έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Βασιλείου μέσα στην περιοχή ο οποίος έκανε σου στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Η απάντηση της Ένωσης ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Ανάκογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ανάγκασε τον Κυριακίδη να εκτιναχθεί στο παραθυράκι για να διώξει σε κόρνερ. Αξίζει να σημειωθεί πως το φάουλ που έκανε ο Χοσέμι ως τελευταίος παίκτης τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα σε μια φάση που πιθανότατα να συζητηθεί.
Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου δεν έγινε κάτι αξιόλογο με την ΑΕΚ να έχει ανέβει περισσότερο από το πρώτο 25λεπτο, αλλά χωρίς να απειλήσει τον Κυριακίδη.
Στην επανάληψη. 
O Λεβαδειακός μπήκε και πάλι δυνατά και είχε μια καλή ευκαιρία η οποία προέκυψε λόγω Κωνσταντόπουλου. Σέντρα απλή από τον Πόι στα αριστερά, ο Κωνσταντόπουλος πάει να μπλοκάρει και του φεύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια και πριν ο Βασιλείου την σπρώξει στα δίχτυα έδιωξε ο Τσουκαλάς σε κόρνερ στο 49'.
Τα λεπτά περνούσαν χωρίς να υπάρχουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα να μην λείπουν από το "μενού" του αγώνα. Από το 60' και μετά πραγματικά δεν υπήρχε... λόγος ύπαρξης του αγώνα. Καμία φάση, πολλά νεύρα, αρκετά μαρκαρίσματα και καθόλου θέαμα.

Ο MVP της αναμέτρησης:

Σε ένα ματς που μετρούσες τις φάσεις με το ένα χέρι, δεν θα μπορούσε να υπάρχει MVP. Ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης για λογαριασμό της ΑΕΚ ήταν ο χειρότερος της παίκτης. Όχι γιατί δεν είχε πάθος, αλλά γιατί έκανε τα περισσότερα λάθη και αρκετές φορές θα μπορούσε να είναι "μοιραίος" για την ομάδα του. Επίσης το θέμα γηπέδου και οι τακτικές με τα εισιτήρια δεν αρμόζουν για το καλύτερο "υποτίθεται" πρωτάθλημα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου