Τελευταία Νέα

20/4/13

24η Aγωνιστική A1 : Περιστέρι - Άρης 57-68

Μετά από διακοπή 20 λεπτών στο Περιστέρι, ο Άρης πήρε αποφασιστικό "διπλό" για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ,μετά τη νίκη του με 68-57 επί της τοπικής ομάδας. Εκκενώθηκε το γήπεδο μετά από "ντου" οπαδών στο παρκέ στα 19'' πριν το τέλος.
Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στον αγώνα ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Άρη στο κλειστό της οδού Τζων Κένεντι, καθώς είχαμε διακοπή για περίπου 20 λεπτά.
Πάντως, ο Άρης επικράτησε με σκορ 68-57 και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να βρίσκεται στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Στα 19'' πριν το τέλος του αγώνα, το παιχνίδι διακόπηκε με το σκορ στο 57-66 κι ενώ υπήρχε τάιμ άουτ στο παιχνίδι. Οι οπαδοί του Περιστερίου πέταξαν μέσα στο παρκέ πολλά αντικείμενα, καρέκλες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, κάποιοι μπήκαν και στο γήπεδο κι έτσι οι παίκτες των δύο ομάδων έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια.
Οι διαιτητές διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου η οποία έγινε σχετικά γρήγορα και το παιχνίδι συνεχίστηκε για τα 19'' που απέμεναν, με τον Καραποστόλου να ευστοχεί σε 2/2 βολές και να γράφει το τελικό σκορ, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έκαναν την τελευταία τους επίθεση. 

Δείτε φωτογραφίες:





Αφορμή για όλα αυτά τα δυσάρεστα στάθηκε ένα σκληρό φάουλ του Σμους Πάρκερ στον Πελεκάνο ο οποίος του ζήτησε το λόγο, ο Ασημακόπουλος μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει και υπήρξε τάιμ άουτ στο παιχνίδι. Ο Χαντ έδειξε να προκαλεί και κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν ήθελαν και πολύ για να φέρουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.
Ο αγώνας:
Από πολύ νωρίς, ο Άρης βρέθηκε μπροστά στο σκορ, καθώς προηγήθηκε
Στο τέλος του γ' δεκαλέπτου και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 40-40, ο Άρης με κινητήριο μοχλό τον Καραποστόλου που πέτυχε 5 σερί πόντους ξέφυγε με 40-45 στο τέλος του γ' δεκαλέπτου.
Μπορεί ο Σμους Πάρκερ να μείωσε με το "καλημέρα" στο δ' δεκάλεπτο, ωστόσο οι Καραποστόλου και Χαντ με νέες τρίποντες βόμβες έκαναν το σκορ 45-51 στο 32'. 
Τα δεκάλεπτα: 14-16, 28-31, 40-45, 57-68.
Περιστέρι (Καρνέσης): Παπαντωνίου 4, Κομποδιέτας 2, Πάρκερ 20(3), Κανονίδης, Μάντζαρης 6, Μίτσελ 10, Χάινς 12, Πέτρουλας, Μελισσαράτος, Γαλιώτος 3, Λάκκας, Ζούμπος.
Άρης (Αγγέλου): Πάσαλιτς 6(2), Χαντ 12(3), Πελεκάνος 7, Βεζένκοφ 2, Τσιάρας, Ασημακόπουλος, Καραποστόλου 21(5), Χαρίσης 4, Σαρικόπουλος 4, Μούρτος, Βεργίνης 9(1), Δήμας 3(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου