Τελευταία Νέα

21/4/13

30η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - Λεβαδειακός 2-0

«Σφράγισε» με νίκη την παραμονή ο Πλατανιάς | onsports.gr

Στα σαλόνια της Super League θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Πλατανιάς, ο οποίος με γκολ των Μπέλιτς και Κανακούδη νίκησε με 2-0 τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Super League για την ομάδα του Πλατανιά η οποία εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η ομάδα των Χανίων με γκολ των Μπέλιτς και Κανακούδη νίκησε με 2-0 και έφτασε στους 36 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα της Βοιωτίας στους 34 βαθμούς με την ολοκλήρωση της 30ης αγωνιστικής.
Ο Πλατανιάς που ήθελε ένα βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και κατάφερε να πετύχει το γκολ που ήθελε με τον Μπέλιτς. Ο Λεβαδειακός από την άλλη είχε παθητικό ρόλο και απείλησε μόνο στο τέλος του πρώτου μέρους με τα σουτ του Πόι και του Μάρτινς.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του είχε δύο καλές φάσεις, αλλά και πάλι ο Πλατανιάς ήταν αυτός που ήταν ουσιαστικός πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ "καθαρίζοντας" την υπόθεση παραμονή.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.
Διαιτητής/Βοηθοί: Ιωαννίδης /Καρσιώτης, Κοντιζάς.
Συνθέσεις:
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (67' Μιρτσέτα), Γιάννου (50' Λαμπάρθε), Μπέλιτς (83' Γιακουμάκης), Ναζλίδης, Αναστασάκος.
Λεβαδειακός (Βέλιτς): Κυριακίδης, Χοσέμι, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Νικολακάκης (67' Μαχαίρας), Ζησόπουλος, Πέππας (46' Ρομέου), Κόρμπος, Πόι, Καγιεχόν, Μάρτινς.
Κίτρινες κάρτες: Μιρτσέτα (74', Πλατανιάς), Αργυρόπουλος (83', Πλατανιάς)-Καγιεχόν (75', Λεβαδειακός).
Σκόρερ: Μπέλιτς (35', Πλατανιάς), Κανακούδης (77', Πλατανιάς).
Καλύτερος ο Πλατανιάς.
Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας. Στο 17' από το σουτ του Γιάννου η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κάλαϊτζιτς στο 20'.
Στο 25' ο Αγκιλέρα έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 35' ο Μπέλιτς με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Χανίων.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Λεβαδειακός άρχισε να βγαίνει στην επίθεση. Στο 42', ο Πόι εκτέλεσε φάουλ με τον Κηπουρό να διώχνει την μπάλα.
Στο 43' ο Πόι έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Μάρτινς έκανε το σουτ με τον Κηπουρό να λέει και πάλι "όχι", κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του.
Ανέβασε την απόδοσή του ο Λεβαδειακός.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του, σε μια προσπάθεια να φτάσει στην ισοφάριση. Η πρώτη καλή φάση ήταν στο 60' όταν από το σουτ του Πόι η μπάλα έφυγε άουτ. 
Παρά την υπεροχή που είχε ο Λεβαδειακός ο Πλατανιάς ήταν αυτός που είχε την ουσία. Στο 77' ο Μιρτσέτα συνδυάστηκε ωραία με τον Κανακούδη και ο τελευταίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την τελευταία καλή φάση να είναι στο 87΄όταν από το φάουλ του Καγιεχόν ο Κηπουρός έδιωξε την μπάλα.
Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Πλατανιά να επικρατεί με 2-0 και να δίνει ραντεβού με τον Λεβαδειακό τη νέα σεζόν στην Super League.

MVP της αναμέτρησης:

Ο Νίκολα Μπέλιτς είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο μεσοεπιθετικός του Πλατανιά πέτυχε το πρώτο γκολ για την ομάδα του και άνοιξε τον δρόμο για την εξασφάλιση της παραμονής.

Το γεγονός του αγώνα:

Ο Πλατανιάς στην πρώτη του παρουσία στην Super League, έδειξε ένα καλό πρόσωπο και κατάφερε να ανανεώσει την θητεία του στην μεγάλη κατηγορία και τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου