Τελευταία Νέα

21/4/13

30η Aγωνιστική Super League : Skoda Ξάνθη - Άρης 0-0

Skoda Ξάνθη και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 και αποχώρησαν ικανοποιημένοι από το Skoda Ξάνθη Arena.
Skoda Ξάνθη και Άρης μπορεί να μην σκόραραν στο Skoda Ξάνθη Arena αλλά παρόλα αυτά το 0-0 τους επέτρεψε να αποχώρησαν ικανοποιημένοι.
Η Skoda Ξάνθη ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα με έναν πολύ καλό Β' γύρο που λίγο έλειψε να την οδηγήσει ακόμη και στα πλέι οφ και ο Άρης να σφραγίσει τον στόχο της παραμονής του.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Skoda Ξάνθη Arena.
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)/ Μαγιάννης (Άρτας), Σωτηρόπουλος (Αχαϊας).
Συνθέσεις:
Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Μάνταλος (83' Ντάνι), Βάλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ (67' Πλατέλλας), Φλίσκας, Ντιέ, Ράνος (58' Σολτάνι).
Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Τάτος (93΄ Μαργαρίτης), Αγγελούδης (51' Διαμαντάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (85' Οικονομόπουλος), Ζαραδούκας, Κοέλιο.
Κίτρινες Κάρτες: Κομεσίδης (64', Skoda Ξάνθη)-Παπαζαχαρίας (45', Άρης).
Ανούσιο 20λεπτο.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης προσπάθησε να έχει την κατοχή της μπάλας και να κερδίσει τον χώρο του κέντρου χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητικός για την εστία της Skoda Ξάνθης.
Το πρώτο σουτ ωστόσο στο παιχνίδι ήρθε από την ακριτική ομάδα με τον Μάνταλο στο 11' χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Διούδη ενώ στο 16' μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γιαννιώτα ο Ζαρόπουλος απομάκρυνε την μπάλα.
Σουτ χωρίς απειλή.
Στο 24' ο Άρης είχε την πρώτη του καλή στιγμή με το σουτ του Γιαννιώτα για να περάσει η μπάλα λίγο έξω από το γάμα της εστίας του Ζαρόπουλου. Η Skoda Ξάνθη άρχισε να πιέζει αλλά χωρίς ουσία ενώ και στο 32΄ ήταν άστοχο το σουτ του Τάτου για τους φιλοξενούμενους.
Ένα λεπτό μετά στο 33' ο Γιαννιώτας μπορεί να ανατράπηκε αλλά η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, σε μία φάση όπου είναι οριακή και ελεγχόμενη.
Κι όσο για το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου περιλάμβανε τα δύο σουτ χωρίς αποτέλεσμα των Γιαννιώτα για τον Άρη στο 41' και Ντιέ για την Skoda Ξάνθη στο 42'.
Τυπικής διαδικασίας.
Η Skoda Ξάνθη μπορεί να έδειξε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πως θα είναι πιο δραστήρια αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε στα λεπτά που ακολούθησαν.
Εξαίρεση η φάση του 57' με τον Ράνος με την προβολή του να μην πρόλαβε την μπάλα από την σέντρα του Σμιθ.
Ο Άρης απάντησε στο 59' όταν ο Τάτος βρήκε τον Διαμαντάκο στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων μετά το φάουλ του Γιαννιώτα, αλλά το σουτ του Διαμαντάκου έφυγε έξω από το οριζόντιο δοκάρι της Skoda Ξάνθης.
Κι όσο για την τελευταία ουσιαστικά φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 78' με τον Ζαρόπουλο να μπλόκαρε την μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτα.

MVP του αγώνα:

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν το πρόσωπο του παιχνιδιού καθώς ήταν καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα ενώ κάθε καλή επιθετική προσπάθεια της Skoda Ξάνθης ξεκινούσε από τα δικά του πόδια.

Αδύναμος κρίκος:

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν διεκδικούσε ποιότητα και να έχει κάτι να του μένει μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κομίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου