Τελευταία Νέα

22/4/13

Μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης για την 6η θέση!

Η ισοβαθμία του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη φέρνει μπαράζ για την 6η θέση ώστε να γίνει γνωστή η ομάδα που ενδέχεται να αντικαταστήσει τον ΠΑΣ σε περίπτωση που οι Γιαννιώτες δεν εξασφαλίσουν αδειοδότηση. "Πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις", τονίζουν από τον ΠΑΣ. Διαφωνία σχετικά με την έδρα και την ημερομηνία. 
Οριστικοποιήθηκε το μππαράζ Παναθηναϊκού-Ξάνθης ώστε να υπάρξει οριστική κατάταξη στην 6η θέση της βαθμολογίας. Αυτό γιατί σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση και δεν βγει Ευρώπη, τη θέση του θα πάρει ο αμέσως επόμενος, οπότε πρέπει να είναι γνωστό ποια ομάδα θα είναι αυτή.
Υπενθυμίζουμε πως από τον ΠΑΣ είναι κατηγορηματικοί (εξέδωσαν ανακοίνωση γι' αυτό) πως δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στην αδειοδότηση και η ομάδα θα δώσει το παρών κανονικά στην Ευρώπη.
"Μέχρι αύριο (Τρίτη) θα έχουμε πάρει την οριστική απόφαση", τόνισε ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης. Το βασικό θέμα συζήτησης είναι η έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, αλλά και η ημερομηνία. Οι έδρες που έπεσαν στο τραπέζι είναι αυτές του ΠΑΟΚ και του Πλατανιά (Τούμπα και Περιβόλια), ενώ υπάρχει συζήτηση και για το AEL FC Arena που έχει πολλούς υποστηρικτές.
Οσον αφορά στην ημερομηνία, η διαφωνία έχει να κάνει με το αν θα γίνει το μπαράζ πριν ή μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου