Τελευταία Νέα

21/4/13

Skoda Ξάνθης : Αποχωρεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Ο ισχυρός άνδρας της Skoda Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, με γραπτή του δήλωση έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της συνεργασίας της ακριτικής ομάδας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Μετά την γραπτή δήλωση του ισχυρού άνδρα της Skoda Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ακριτικής ομάδας και την νέα αγωνιστική περίοδο.
Αυτό πλέον που απομένει να φανεί είναι ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ουζουνίδη στην άκρη του πάγκου της Skoda Ξάνθης αλλά και ποιος ο δικός του επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας.
"Στο τέλος Μαρτίου βρέθηκα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για να συζητήσουμε την επόμενη μέρα. Ο Ουζουνίδης εξέφρασε την επιθυμία του να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Ως εκ τούτου δεν υπήρχε θέμα συζήτησης.
Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχω να πω Τα καλύτερα και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Του εύχομαι όπως κι όλοι εμείς εδώ στην SKODA ΞΑΝΘΗ κάθε επιτυχία. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προπονεί την ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου", ανέφερε η γραπτή δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου