Τελευταία Νέα

26/5/13

ΑΕΚ : Ανανέωσαν για άλλα 4 χρόνια οι Τάσος Τσουμάγκας και Δημήτρης Ανάκογλου!

Ανάκογλου και Τσουμάγκας τετραετίας
Οι πρώτες δύο κινήσεις της εποχής Μελισσανίδη είναι γεγονός για την ΑΕΚ, με τις δύο πολύ σημαντικές ανανεώσεις των νεαρών άσων.
Στην προσπάθεια αναγέννησης της ΑΕΚ, αναμένεται να συμβάλλουν τα μέγιστα οι δύο ποδοσφαιριστές, που η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και (το πιο σημαντικό) ο Τραϊανός Δέλλας επιθυμούσαν να παραμείνουν στην ομάδα.

Πρόκειται για τους Τάσο Τσουμάγκα και Δημήτρη Ανάκογλου, καθώς αμφότεροι συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ, σε αυτή την πιο δύσκολη στιγμή και περίοδο του συλλόγου, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ένα γεγονός που καταδεικνύει την πρόθεση και την επιθυμία των δύο αυτών παιδιών να συνδέσουν το όνομά τους με την Ένωση μια για πάντα, δηλώνοντας στα δύσκολα «είμαστε εδώ» και ταυτόχρονα να συμβάλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια της αναγέννησης του συλλόγου στα επόμενα χρόνια.  
Υπενθυμίζουμε για δύο παίκτες που εκτός από τον Τραϊανό Δέλλα άπαντες στην ΑΕΚ ήθελαν να συνεχίσουν και ειδικά για τον Δημήτρη Ανάκολου η αδυναμία του Μελισσανίδη είναι δεδομένη.
Οι δηλώσεις τους:
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Ανάκογλου είπε πως «έγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ηθελα να είμαι παρών στην ΑΕΚ από το ξεκίνημα αυτής της εποχής. Εμπιστεύομαι απόλυτα όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Τέλος αισθάνομαι και μια ηθική υποχρέωση για όσα προηγήθηκαν στο παρελθόν και έχουν γίνει γνωστά, προκειμένου να φορέσω τη φανέλα αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας», για να προσθέσει ο Τσουμάγκας από την πλευρά του:  «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε η επιθυμία μου. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την προοπτική που δημιουργείται από φέτος για το μέλλον της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φτάσει η ΑΕΚ, το συντομότερο δυνατόν, εκεί που ανήκει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου