Τελευταία Νέα

30/7/13

Γουέστ Μπρόμιτς- Ατρόμητος 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 3-1 από την Γουέστ Μπρόμιτς στο τελευταίο του και πιο δυνατό φιλικό επί Αγγλικού εδάφους. Καλή στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Παράσχου. Το γκολ ο Καραγκούνης.
Την ήττα με 3-1 γνώρισε το βράδυ της Δευτέρας (29/7) ο Ατρόμητος από την Γουέστ Μπρόμιτς στο τελευταίο του και πιο δυνατό φιλικό επί Αγγλικού εδάφους.
Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα, με το καλό να είναι στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε και το γκολ με τον Καραγκούνη στο 14ο λεπτ
Ο Ατρόμητος ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές πέτυχε και γκολ με τον Καραγκούνη. Από την πλευρά της η Γουέστ Μπρόμιτς όταν απείλησε έπεσε πάνω σε έναν καλό Τσενάμο.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν και ο Αγγλικός σύλλογος έγινε πιο επιθετικός με την είσοδο του Ανελκά στην αναμέτρηση, ο οποίος πέτυχε και ένα γκολ. Η απόδοση του Ατρομήτου έπεσε σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Παράσχος και δέχθηκε δυο ακόμη γκολ.
Πολύ καλός στις αντεπιθέσεις.
Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές πέτυχε και το γκολ με τον Καραγκούνη.
Στο 5' η Γουέστ Μπρόμιτς έκανε το πρώτο σουτ στο ματς με τον Μπεραΐνο με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ, στο 13' ο Λονγκ έκανε το σουτ με τον Τσενάμο να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.
Στην εξέλιξη της φάσης (14') η ομάδα του Ατρομήτου βγήκε στην αντεπίθεση και άνοιξε το σκορ. Ο Παπαδόπουλος έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Καραγκούνης πλάσαρε ωραία κάνοντας το 0-1.
Στο 15', ο Μπεραΐνο δοκίμασε ένα νέο σουτ με τον Τσενάμο να λέει και πάλι "όχι", ενώ ο γκολκίπερ του Ατρομήτου και στο 18' μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Ρόζενμπεργκ
Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 40', ο Δημούτσος έκανε μια ωραία μπαλιά στον Καραγκούνη αλλά ο τερματοφύλακας της Γουέστ Μπρόμιτς βγήκε από την εστία του και απομάκρυνε την μπάλα.
Μίλησε ο Ανελκά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Γουέστ Μπρόμιτς έγινε πιο επιθετική και με την είσοδο του Ανελκά στην αναμέτρηση.
Η πρώτη φάση ήταν για τον Ατρόμητο στο 49' με τον Φάμπιο να κάνει το σουτ και την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και να απομακρύνεται.
Στο 55' η Αγγλική ομάδα έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με κεφαλιά του Νικολά Ανελκά από κοντά, μετά από σέντρα του Τζόουνς.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα (70') η Γουέστ Μπρόμιτς είχε δοκάρι (οριζόντιο) σε του του Μπεραϊνο, ενώ στο 74' ο Σηφάκης απέκρουσε το σουτ του Ανελκά.
Στο επόμενο λεπτό (75') ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου στάθηκε άτυχος. Ο Ρόζενμπεργκ κέκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπεραΐνο προλαβαίνει να τσιμπήσει τη μπάλα από τον Σηφάκη και να τη στείλει στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.
Στο 81', από την σέντρα του Τζαμάλ, ο Καραγκούνης έστειλε την μπάλα άουτ. Το τελικό 3-1 για την Γουέστ Μπρόμιτς διαμορφώθηκε στο 88' με δυνατό σουτ του Ρόζενμπεργκ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.
Συνθέσεις:
Γουέστ Μπρομ: Μάιχιλ, Τζόουνς, Μακόλεϊ, Τάμας, Ποπόφ, Μουλούμπου, Γιάκομπ, Μπρουντ, Ρόζενμπεργκ, Λονγκ (46' Ανελκά), Μπεραΐνο.
Ατρόμητος: Τσενάμο (46' Σηφάκης), Λαζαρίδης (46' Ταυλαρίδης), Φυτανίδης, Γιαννούλης (67' Τζαμάλ), Νάστος (67' Παπουτσογιαννόπουλος), Δημούτσος (67' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία (42' λ.τρ. Ιγκλέσιας), Ούμπιδες (46' Φάμπιο), Μπρίτο (67' Καλλέργης), Καραγκούνης (85' Γρομιτσάρης), Παπαδόπουλος (46' Καραμάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου