Τελευταία Νέα

29/7/13

Ολυμπιακός : Στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν ο Χουάν Πάμπλο Πίνο!


Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον Ολυμπιακό, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Βρίσκεται, μάλιστα, στην Κολομβία και φόρεσε τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Μετά από επτά χρόνια στα ευρωπαϊκά (Μονακό, Σαρλερουά, Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός) και στα ασιατικά (Αλ Νασρ) γήπεδα, ο Κολομβιανός εξτρέμ, Χουάν Πάμπλο Πίνο, πήρε τις βαλίτσες του και επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο 26άχρονος (30/3/1987) Λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής, που τους τελευταίους έξι μήνες ανήκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, είδε πως δεν υπάρχει χώρος στην ομάδα γι' αυτόν και βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη. Βέβαια, όχι και τόσο νέα, αφού επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο λόγος για την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια και πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, πήρε την ευκαιρία να βρεθεί στην Ευρώπη με τη φανέλα της Μονακό.

Πέρασαν κιόλας επτά χρόνια από τη τελευταία φορά που έπαιξε με τη φανέλα της Μεντεγίν κι όμως ο κόσμος στην επιστροφή του τον αποθέωσε και έγινε αντικείμενο λατρείας για τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου