Τελευταία Νέα

25/8/13

2η Aγωνιστική Super League : Skoda Ξάνθη - Πανθρακικός 1-0

Σολάρι

Σε ένα παιχνίδι με φτωχό θέαμα, πολλά λάθη και σκληρά μαρκαρίσματα η Ξάνθη νίκησε με 1-0 τον Πανθρακικό στο... El Thrakico.

Οι δυο ομάδες είχαν σημαντικές απουσίες που έπαιξαν ρόλο στο κακό θέαμα που παρακολουθήσαμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Η Ξάνθη ωστόσο ήταν πιο ουσιαστική και χρειάστηκε μόλις ένα γκολ για να πάρει τελικά το πολύτιμο τρίποντο.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Xanthi Arena.
Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου).
Βοηθοί: Δημήτριος Σαραϊδάρης (Μακεδονίας),  Γεώργιος Γεωργιάδης (Κοζάνης).
4ος Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου).
Παρατηρητής: Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής).
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Ξάνθη (Καραγεωργίου): Τσεμά, Μπέρτος, Παϊτό, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν, Μαρέν, Μάνταλος (Βασιλακάκης 72'), Μαρσελίνιο (Κάλβο 65'), Σολάρι (Γκοχουρί 92').
Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Μαξίμ, Λαδάκης (Ζεκίνια 77'), Εμπό, Μπαϊκαρά (Πόποβιτς 58'), Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ.
Σκόρερς: Σολάρι (σουτ 49') 
Κάρτες: Εμπό (κίτρινη 29'), Μπαϊκαρά (κίτρινη 31'), Σολάρι (40' κίτρινη), Παϊτο (κίτρινη 49'), Γούτας (κίτρινη 63΄), Πόποβιτς (κίτρινη 71').
Την κατοχή ο Πανθρακικός, την ουσία η Ξάνθη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να ελέγχει το παιχνίδι και να χάνει δυο καλές ευκαιρίες με τον Ιγκόρ, όμως τα δυο σουτ του Βραζιλιάνου στο 6' και το 16' πέρασαν άουτ.
Η Ξάνθη ανέβασε την απόδοση της και απείλησε με τον Βάλλα στο 25΄(δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ) και τον Μπέρτο (κεφαλιά πάσα του Σολάρι και σουτ του Έλληνα αμυντικού).
Ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος φορ νωρίτερα το έκανε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Μάνταλος έδωσε ωραία στον Μαρέν στα δεξιά της περιοχής του Πανθρακικού, αυτός γύρισε αμέσως στον Σολάρι και ο τελευταίος με δυνατό πλασέ νίκησε τον Κουτσόπουλο.
Κακό το δεύτερο μέρος.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάτι παραπάνω από κακό, αφού ούτε φάσεις είδαμε (εκτός από δυο άστοχες κεφαλιές) και σκληρά μαρκαρίσματα.
Ο Πανθρακικός πάντως πίεσε και προσπάθησε να κάνει κάτι καλό δίχως αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου