Τελευταία Νέα

29/8/13

Ηλυσιακός : Ανακοίνωσε τον Γιάννη Βαβάτσικο!

Ο Γιάννης Βαβάτσικος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Ηλυσιακό, που τον ανακοίνωσε επίσημα.
Την απόκτηση του Γιάννη Βαβάτσικου με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός ο οποίος συνεχίζει την ενίσχυση του εν όψει της νέας σεζόν.
Στα 23 του χρόνια, ο Έλληνας φόργουορντ έχει ήδη αγωνιστεί στην ΑΕΚ Άργους, τον Μαντουλίδη, το Μαρούσι, τη Νήαρ Ηστ και την Ολυμπιάδα Πατρών.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ηλυσιακού: 
"Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ πιστή στη φιλοσοφία της, αλλά και φυσικά στην επιθυμία του Παντελή Γαμπιεράκη,  να δίνει ευκαιρία σε Ελληνόπουλα, ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Βαβάτσικου. Ο γεννημένος στις 17 Αυγούστου του 1990, φόργουορντ, έχει ύψος 2.02 μ. και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ΑΕΚ, Άργος, Μαντουλίδη,Μαρούσι, Νήαρ Ηστ και Ολυμπιάδα Πατρών. Πρόκειται για ιδιαίτερα εξελίξιμο παίκτη που υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Λιόγα αναμένεται να αφήσει το στίγμα του στην Α1".  
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Έλληνας άσος σχολίασε: 
"Είναι χαρά και τιμή για μένα να ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ηλυσιακού! Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόουτς που με επέλεξαν και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ ότι θα παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ και θα πετύχουμε τους στόχους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου