Τελευταία Νέα

22/9/13

1η Aγωνιστική Football league 2 : Μανδραϊκός-ΑΕΚ 0-2

Πλατέλλας Τσουμάνγκας
Στην πρώτη της παρουσία στην Γ' Εθνική η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί την... περιπέτειά της, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Μανδραϊκό με 2-0.
Από το πρώτο λεπτό η ΑΕΚ μπήκε δυνατά προκειμένου να δείξει με το καλημέρα την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίπαλη ομάδα, όπως ήταν φυσιολογικό για την κατηγορία, έδειξε τις διαθέσεις της, όσον αφορά τα μαρκαρίσματα.
Ο πιο δραστήριος από τους κιτρινόμαυρους ήταν ο Πλατέλλας, που έχασε και την πρώτη καλή ευκαιρία όταν ο επιθετικός του δικεφάλου, έξω από την περιοχή, έπιασε ένα δυνατό σουτ με τον Χρόνη του Μανδραικού να διώχνει σε κόρνερ στο 7'.
Η ασφυκτική πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε και έφερε αποτέλεσμα στο 11ο λεπτό, όταν ο Σταθάκης 4 μέτρα κάτω από την σέντρα, έπιασε ένα δυνατό σουτ, κρεμώντας τον Χρόνη και γράφοντας το 0-1 για την Ένωση. Το γκολ ξύπνησε κόσμο και ΑΕΚ με τους παίκτες του Τραιανού Δέλλα να ψάχνουν το δεύτερο γκολ στο 21' με τον Πλατέλλα και στο 27' με τον Ανάκογλου, αλλά ο τερματοφύλακας του Μανδραικού βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα.
Από το 30ο λεπτό και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ΑΕΚ να έχει κατοχή  να μην κινδυνεύει σε κανένα λεπτό, αλλά χωρίς να μπορούν οι κιτρινόμαυροι να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων. Τα πρώτα 45' ολοκληρώθηκαν με μια ευκαιρία του Ντακόλ στο 40' με τον Χρόνη και πάλι να διώχνει σε κόρνερ.

Στον ίδιο ρυθμό.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι την κατοχή της μπάλας, με τον αγώνα να έχει δύο καλές στιγμές μια για κάθε ομάδα. Στο 53' ο Μπρέσεβιτς βρέθηκε τατ α τετ με τον Χρόνη, αλλά καθυστέρησε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να κοπεί από την άμυνα του Μανδραικού.
Έπεσε ο ρυθμός.
Η απάντηση ήρθε για τους γηπεδούχους δύο λεπτά αργότερα με τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, τον Σερέπα. Βαθιά μπαλιά στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Τζανετόπουλος χάνει τον Σερέπα, ο οποίος τετ α τετ με τον Βούρα πλασάρει, αλλά ο τερματοφύλακας της Ένωσης διώχνει σε κόρνερ.
Ο επιθετικός του Μανδραϊκό θα χάσει μία ακόμα σπουδαία ευκαιρία στο 70', μετά από νέο λάθος του Τζανετόπουλου, όμως ο Βούρας ήταν σε σωστή θέση και έδιωξε σε κόρνερ. Η είσοδος του Γροντή στη συνέχεια λειτούργησε ευεργετικά για την ΑΕΚ που κατάφερε να κάνει δυο τα τέρματα της.
Με προσωπικές ενέργειες ο νεαρός άσος δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Χρόνη, ενώ στο 82' ο Πλατέλλας με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ.
Οι ενδεκάδες:
Μανδραικός (Μίχας Κυριάκος) : 1 Χρόνης, 2 Χουστουλάκης, 3 Γιακαβάρας, 4 Κολτσίδης, 5 Αγκόλι, 6 Μπιλίτσης, 7 Ζουραβάνοφ, 8 Καιμακούδης, 9 Ζαχαράτος (Βασιλείου 48'), 10 Σερέλα
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): 1 Βούρας, 2 Τσουκαλάς, 3 Τσουμάγκας, 4 Τζανετόπουλος, 5 Σταθάκης, 6 Κορδέρο, 7 Πόποβιτς, 8 Ντακόλ, 9 Μπρέσεβιτς, 10 Ανάκογλου, 11 Πλατέλλας.
Σκόρερς: Σταθάκης (σουτ 11'), Πλατάλλας (σουτ 82').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου