Τελευταία Νέα

27/9/13

Τρίκαλα : Aνακοίνωσαν τον Πατ Γιούινγκ Τζούνιορ!

Πατ Γιούινγκ
Στο πρόσωπο του Πατ Γιούινγκ Τζούνιορ βρήκε ο Κώστας Φλεβαράκης για τα Τρίκαλα τον πάουερ φόργουορντ σέντερ που αναζητούσε.
Ο Κώστας Φλεβαράκης βρήκε τον πάουερ φόργουορντ σέντερ που αναζητούσε για τα Τρίκαλα στο πρόσωπο του Πατ Γιούινγκ Τζούνιορ βρήκε.
Πρόκειται για τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ γιο του άλλοτε σούπερ σταρ των Νιού Γιορκ Νικς που μεταξύ άλλων έχει εμπειρία και από την Ευρώπη έχοντας αγωνιστεί πέρσι σε Ισπανία και Γερμανία.
Συγκεκριμένα ο Πατ Γιούινγκ Τζούνιορ την περσινή χρονιά έχει αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα στην Βόννη και στο ισπανικό στην Βαγιαδολίδ. Στην Βόννη στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν είχε κατά μ.ό. 11.5 πόντους και 6.9 ριμπάουντ στο γερμανικό πρωτάθλημα και 7.8 πόντους και 5.2 ριμπάουντ στο Eurochallenge.
Εμφανίσεις που είχανε σαν αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στην ισπανική ACB για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ όπου είχε κατά μ.ό. 4.3 πόντους και 1.3 ριμπάουντ σε εννέα παιχνίδια. Ακόμη αγωνίστηκε στο πρόσφατο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα με την Τζαμάικα έχοντας κατά μ.ό. 6.8 πόντους και 4.2 ριμπάουντ.
Στο παρελθόν ο Πατ Γιούινγκ Τζούνιορ έχει συμμετοχές στο ΝΒΑ με τους Νιου Γιόρκ Νικς και Νιου Ορλίν Χόρνετς όπως και στο NBDL με τους Ρενό Μπίγκχορνς, Σιού Φολς Σκάιφορς και Αϊντάχο Σταμπίντ.
Με την απόκτηση του Πατ Γιούινγκ Τζούνιορ ουσιαστικά ολοκληρώνεται το φετινό ρόστερ για τα Τρίκαλα με τον Φλεβαράκη να αναμένει πλέον – αφού θέλει να έχει πέντε ψηλούς – με λιγότερη πίεση να δει τις θα γίνει με την απόκτηση ενός εκ των Καλλέ ή Γεωργάκη.
Η ανακοίνωση των Τρικάλων:
"Ο γιός του θρύλου του ΝΒΑ Patrick Ewing θα ενισχύσει την προσπάθεια της Aries  Trikala BC στο πρωτάθλημα της Α1.
Ο ύψους 2.04 Patrick Ewing είναι 29 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Όπως και ο πατέρας του αγωνίστηκε με το κολλέγιο Georgetown φορώντας μάλιστα το Νο 33.
Στα draft του 2008 επελέγη στο Νο 43 από τους Sacramento Kings. Tα δικαιώματα του μεταφέρθηκαν στους Houston Rockets για να ακολουθήσει και πάλι τελικά τα βήματα του πατέρα του καταλήγοντας  στους New York Knicks. Αγωνίστηκε σε φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Νέας Υόρκης για να μεταπηδήσει μετά στην D League όπου αγωνίστηκε με την θυγατρική των Knicks, Reno Bighorns.
Αγωνίστηκε ακόμη στην D League με Sioux Falls Skyforce και Iowa Energy. Το 2012 πέρασε τον Ατλαντικό και αγωνίστηκε με την Γερμανική Telecom Baskets Bonn ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με την Βαγιαδολίδ.
Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε με τους Charlotte Bobcats στην summer league.
Ο Patrick Ewing Jr είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τζαμάϊκα, τόπο καταγωγής της οικογένειας του όπου γεννήθηκε άλλωστε και ο πατέρας του.
Αναμένεται στα Τρίκαλα μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να τεθεί στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη.
Σάββατο στις 6 το φιλικό με τον Άρη
Το απόγευμα του Σαββάτου στις 6 η Aries Trikala BC θα υποδεχτεί τον Άρη Θεσσαλονίκης σε ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ.
Η γενική τιμή εισόδου θα είναι 5 € ενώ η είσοδος για τους κατόχους διαρκείας θα είναι δωρεάν (σε ειδικό σταντ έξω από το γήπεδο θα παραλαμβάνουν το εισιτήριο του φιλικού επιδεικνύοντας την εξοφλητική απόδειξη. Όσοι δεν έχουν εξοφλήσει μπορούν να το κάνουν μέχρι το Σάββατο είτε στα γραφεία του Ξεναγού (Αθανασίου Διάκου 7, 24310 63947) είτε στο σταντ του γηπέδου).
Στο ίδιο σταντ θα γίνονται πωλήσεις και κρατήσεις εισιτηρίων διαρκείας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου