Τελευταία Νέα

20/10/13

8η Aγωνιστική Super League : ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-1

Ο Εργοτέλης πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" κόντρα στον ΟΦΗ (1-1) και συνεχίσει αήττητος στο πρωτάθλημα ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση με 14 βαθμούς. Ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας ο ΟΦΗ ο οποίος είχε δοκάρι με τον Κουτσιανικούλη.
Αήττητος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς φιγουράρει ο Εργοτέλης ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.
Το ματς ήταν αρκετά γρήγορο και από τις δύο ομάδες με τον Εργοτέλη να προηγείται με τον Διαμαντάκο και τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει με τον Παπάζογλου στο ντεμπούτο του Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Κουτσινικούλη.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο για τις δύο ομάδες. Τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο Εργοτέλης προσπαθούσαν να παίξουν οργανωμένο ποδόσφαιρο και να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ κάτι που έγινε μετά το πρώτο μισάωρο όπου σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα με Παπάζογλου και Διαμαντάκο. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες με τον ΟΦΗ να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η υπεροχή του να είναι ανούσια και με πολλά λάθη. Ο Εργοτέλης από την πλευρά του δεν δυσκολεύτηκε και ιδιαίτερα να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και να παραμείνει αήττητος.
Ο ΟΦΗ που ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας έξι βαθμούς, είχε και δοκάρι με τον Κουτσινικούλη.

Ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".
Διαιτητής: Ιωάννης Καμπαξής (Εύβοιας).
Βοηθοί: Δημήτριος Βερρής (Λέσβου), Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας).
Συνθέσεις:
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Ζορό (68' Ζβασίγια), Φραγκουλάκης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν (56' Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης, Γκαλέτι (46' Κουτσιανικούλης), Ππαάζογλου.
Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Πελέ (92' Κοζορώνης), Ρομάνο, Μεχία, Καρντόσο, Μπαντιμπανγκά (74' Μπουχαλάκης), Χαντί (90' Χαλκιαδάκης), Διαμαντάκος.
Γκολ: Παπάζογλου (41', ΟΦΗ)-Διαμαντάκος (28', Εργοτέλης).
Κίτρινες κάρτες: Βερόν (38', ΟΦΗ), Ζε Εντουάρντο (77', ΟΦΗ)-Καρντόσο (44', Εργοτέλης), Ρομάνο (75', Εργοτέλης), Αθανασίου (91', Εργοτέλης).

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και από τις δύο ομάδες που ήθελαν το γκολ. Η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς ήταν στο 16' όταν ο Φραγκουλάκης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 25' ο ΟΦΗ απείλησε και πάλι με τον Φραγκουλάκη με το σουτ του να μην ανησυχεί τον Αθανασίου, ενώ ένα λεπτό αργότερα (26') ο Διαμαντάκος προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος με τον Μπούρμπο να κόβει την τελευταία στιγμή.
Δύο λεπτά αργότερα (28'), ο Διαμαντάκος στάθηκε πιο τυχερός και έβαλε στην θέση του οδηγού τον Εργοτέλη. Ο Γκαλέτι έκανε λάθος στον χώρο του κέντρου ο Χαντί πήρε την μπάλα έδωσε στον Διαμαντάκο ο οποίος από πλάγια θέση αριστερά την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 0-1 για τους "κιτρινόμαυρους".
Το γκολ αυτό ξύπνησε τους παίκτες του ΟΦΗ που ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς. Ένα σουτ του Πελέ στο 39' για τον Εργοτέλη δεν ανησύχησε τον Δασκαλάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα (41'), οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια.
Ο Γκαλέτι εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αθανασίου για να κάνει το 1-1 για τον ΟΦΗ.
Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες με 1-1 στα αποδυτήρια.
Δοκάρι ο ΟΦΗ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα και με τον Κουτσιανικούλη στην θέση του κουρασμένου Γκαλέτι, είχε και δοκάρι.
Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ήταν για τον Εργοτέλη με την κεφαλιά του Διαμαντάκου στο 50' να φεύγει άουτ. Επτά λεπτά αργότερα (57') ο Φραγκουλάκης έκανε το σουτ με τον Αθανασίου να είναι σε καλή θέση και να αποκρούει την μπάλα.
Στο 62' ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Κουτσιανικούλης που είχε μπει ως αλλαγή, βρέθηκε στην περιοχή του Εργοτέλη έκανε και το σουτ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.
Δέκα λεπτά αργότερα (72') ο Μπαντιμπανγκά έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 76' ο Παπάζογλου έκανε την προβολή με τον Αθανασίου να μπλοκάρει την μπάλα.
Ένα σουτ του Πελέ δεν ανησύχησε τον Δασκαλάκη στο 77', ενώ στην συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, αλλά υπέπεσε σε πολλά λάθη.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε ΟΦΗ και Εργοτέλη ισόπαλους με 1-1 με του φιλοξενούμενους να συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Ο MVP της αναμέτρησης:

Ο Ντιέγκο Ρομάνο είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη.

Η απογοήτευση:

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του ΟΦΗ, αλλά από το σουτ του η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου