Τελευταία Νέα

27/10/13

9η Aγωνιστική Super League : Άρης - Πλατανιάς 1-2


Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πέτυχε ο Πλατανιάς επικρατώντας με 1-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» .

Ο Πλατανιάς πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League επικρατώντας με 1-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.
Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη το κέρδισε με το γκολ του Γουνδουλάκη στο 83΄ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Κι όσο για αυτή του Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν μπόρεσε να κάνει το τρία στα τρία και να δώσει συνέχεια στα δύο διπλά που είχανε προηγηθεί σε Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και Βέροια πικραίνοντας τους φιλάθλους της.
Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 43΄ με το γυριστό σουτ του Τόρες για να ισοφαρίσει ο Άρης με την κεφαλιά του Ουντότζι στο 72΄ και να διαμορφωθεί το τελικό 1-2 από το τετ α τετ του Γουνδουλάκη στο 83΄με τον Διούδη.
Πλέον οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στους επαναληπτικούς της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Άρης την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου και ο Πλατανιάς μία μέρα πριν στην Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης.

Τα στοιχεία του αγώνα :

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»
Καιρός: Αίθριος (22 βαθμούς)
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαυτής
Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης, Χρήστος Μαγιάννης
Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Έλσνερ, Ηρακλής, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος (65΄ Μανιάς), Νταμαρλής (85΄ Σουνάς), Τριανταφυλλάκος, Τάτος, Ίμπε (57΄ Σταυρόπουλος), Ουντότζι.
Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης (71΄ Εμίντιο), Φερνάντες, Φάισκα, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (86΄ Ιντζίδης), Τόρες, Μοράλ, Μπέλιτς (67΄ Γουνδουλάκης).
Γκολ: 43΄ Τόρες, 72΄ Ουντότζι, 83΄ Γουνδουλάκης
Κίτρινες κάρτες: 82΄ Ουντότζι/ 14΄ Φάισκα, 18΄ Σεγκούρα, 61΄ Δημήτρης, 75΄ Στόλερ, 88΄ Εμίντιο, 93΄ Γιωργαλλίδης.

Ανασκόπηση αγώνα :

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης έλεγξε το παιχνίδι στα πρώτα 15΄ επιδιώκοντας να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Πλατανιά για να έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 22΄ με την κεφαλιά του Ουντότζι από την σέντρα του Ιμπέ.
Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 0-0 ο Πλατανιάς κατάφερε να προηγηθεί του Άρη στην φάση του 43΄ με το γυριστό σουτ του Τόρες μετά από την σέντρα του Μοράλ από τα αριστερά που έκανε το 0-1.
Κι όσο για το δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε με σκοπό να πιέσει, ωστόσο τα δύο κόρνερ που κέρδισε πέρασαν ανεκμετάλλευτα ενώ ο Γιωργαλλίδης απομάκρυνε το μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου στο 50΄.
Ένα λεπτό μετά στο 51΄ η μπάλα από το συρτό σουτ του Ουντότζι μετά την σέντρα του Ψυχογιού πέρασε ελάχιστα έξω για να απειλήσει ο Πλατανιάς στο 66΄ με το σουτ του Αγκιλέρα.
Η πίεση του Άρη είχε ουσία στην φάση του 72΄ με την κεφαλιά του Ουντότζι από την εκτέλεση κόρνερ του Τάτου και με τον Νιγηριανό να σκοράρει σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έγινε το 1-1.
Παρόλα αυτά ο Πλατανιάς βρήκε και πάλι τον τρόπο και στο 83΄ κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Γουνδουλάκη να κερδίζει στο τετ α τετ του τον Διούδη και να διαμορφώσει το τελικό 1-2, και έφθασε κοντά στο 1-3 και στο 96΄ με την διπλή ευκαιρία των Τόρες και Γουνδουλάκη

Ο MVP της αναμέτρησης:

Ο Αμπντουάλ Αζίζ Τετέ αποτέλεσε όλο το κέντρο του Πλατανιά στην νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο άμυνας και επίθεσης.


Η απογοήτευση:

Ο Τζον Ιμπέ στα 57΄ που αγωνίστηκε πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητος στην θέση του δεξιού χαφ με τον Νιγηριανό να έγινε αναγκαστικά αλλαγή με τον Σταυρόπουλο ενώ θα μπορούσε να γίνει και στο ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου