Τελευταία Νέα

31/12/13

ΠΑΣ Γιάννινα : Aνακοίνωσε τον Νόε Ακόστα!

Ανακοίνωσε Ακόστα ο ΠΑΣ

Συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου υπέγραψε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νόε Ακόστα, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Ηπείρου. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι η τέταρτη ελληνική ομάδα της οποίας τη φανέλα φοράει ο Νόε Ακόστα, καθώς από σήμερα αποτελεί και επίσημα παίκτη των Ηπειρωτών και το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν 2014-15. 

Από το 2011 και μετά o 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει πάει κατά σειρά σε Ολυμπιακό Βόλου, Άρη, Λεβαδειακό και τώρα στον ΠΑΣ. Στον σύλλογο της Μαγνησίας πήγε και δεύτερη φορά το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πριν λίγο καιρό οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους. 


H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Noe Acosta, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο. Ο Noe Acosta δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στο pasgiannina.gr:

Ο Noe Acosta, γεννήθηκε στις; 10-12-1983, έχει ύψος 1,77, 72 Kgr. Προηγούμενες ομάδες: Ακαδημίες Ρεάλ Μαδρίτης, Moscardo, Atletico Madrid C, Murcia B, Alcala, Almeria B, Motril ,Universitatea Cluj, Ολυμπιακός Βόλου, Άρης, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός Βόλου
».


«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα σαν τα Γιάννινα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την ευκαιρία που μου δίνουν και θα ανταποδώσω με ότι καλύτερο μπορώ να κάνω για την ομάδα ώστε να μπορέσει να φτάσει στους στόχους της», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου