Τελευταία Νέα

30/12/13

Ατρόμητος : Ανακοίνωσε τον Θανάση Καραγκούνη η Τσβόλε!

Παίκτης της Τσβόλε είναι και επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας ο Θανάσης Καραγκούνης με τον Ολλανδικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του.
Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Θανάση Καραγκούνη από τον Ατρόμητο για τα επόμενα 2,5 χρόνια και με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας η Τσβόλε ολοκληρώνοντας έτσι την μετακίνηση του 21χρονου άσου που είχε γίνει γνωστή τις τελευταίες μέρες.
Στην ιστοσελίδα του ολλανδικού συλλόγου είναι πρώτη είδηση η οριστικοποίηση της συμφωνίας των δυο πλευρών και άμεσα ο Καραγκούνης θα βρεθεί στην Ολλανδία για να ξεκινήσει προπονήσεις με την νέα του ομάδα.
Η ανακοίνωση της Τσβόλε αναφέρει: 
"Ο Θανάσης Καραγκούνης αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο. Έχει γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου του 1991 και είναι 10 φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Υπέγραψε συμβόλαιο με την Τσβόλε μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και με οψιόν ανανέωσης ενός ακόμα έτους. Ο Έλληνας άσος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.
Για τον Καραγκούνη υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές άλλες ομάδες και συγκεκριμένα από συλλόγους της Γερμανίας και της Τσάμπιονσιπ.
"Παρακολουθήσαμε εκτενώς τον Θανάση τους πρόσφατους μήνες και τον είδαμε σε πολλά παιχνίδια για να καταλήξουμε στο ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του", ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή Τζεράρντ Νικάμπ.
Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε τη φετινή σεζόν με τον Ατρόμητο στο παιχνίδι του Europa League κόντρα στην Αλκμάαρ στην Ολλανδία".
Μάλιστα υπάρχει στην ιστοσελίδα των Ολλανδών και το σχετικό βίντεο με όλα τα χάι λάιτς από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου