Τελευταία Νέα

16/2/14

17η Aγωνιστική Football league 2 : ΑΕΚ-Α.Ο. Περιστερίου 8-1

Με τον Πλατέλλα να πετυχαίνει χατ-τρικ και τους Μπρέσεβιτς, Ντακόλ να σημειώνουν από δύο γκολ η ΑΕΚ συνέτριψε τον Α.Ο. Περιστερίου με 8-1 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Α.Ο. Περιστερίου.
H AΕΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής έκανε περίπατο κόντρα στον Α.Ο. Περιστερίου υπερισχύοντας με το εμφατικό 8-1. Παράλληλα πήρε ρεβάνς για την πρώτη απώλεια βαθμών που είχε στο πρωτάθλημα στον Α' Γύρο (0-0).
Η "Ένωση" διεύρυνε το αήττητο σερί της (14-2-0), ενώ έκανε το 9/9 στο ΟΑΚΑ.
Η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η "Ένωση" εξέτισε την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας της από τα επεισόδια στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: ΟΑΚΑ.
Διαιτητής: Τόμπρος.
Βοηθοί:  Σκορδίλης, Βλάσης.
Συνθέσεις:
ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Ρόβας, Γεωργέας (64' Σταθάκης), Κορδέρο (73' Τσέβας), Πόποβιτς, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (73' Γροντής), Ανάκογλου, Πλατέλλας. 
Α.Ο. Περιστερίου (Τάπρατζης): Τικταπανίδης (76' Κέμπας), Πλέστης Π.  (55' Ηλιάδης), Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χ., Συράκος (81 Τσαβαλιάς), Μπέλης, Χρόνης.
Κίτρινες κάρτες:  - Πλέστης (16').
Γκολ: 8', 11' Μπρέσεβιτς, 26', 54', 75'  Πλατέλλας, 38', 73'  Ντακόλ, 51' Πόποβιτς - 58' Μπέλης. 

Ανασκόπηση αγώνα:

Η ΑΕΚ με το... καλημέρα έδειξε τις άγριες διαθέσεις της καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7' με κεφαλιά του φορμαρισμένου Μπρέσεβιτς έπειτα από σέντρα του Πεταυράκη.
Ο Κροάτης φορ τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα πλασάροντας εύστοχα τον Τικταπανίδη.
O επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που προέρχονταν από το... υπερηχητικό 8-0 επί του Μανδραϊκού συνεχίστηκε. Ο "Δικέφαλος" έκλεισε στα καρέ του, τον Α.Ο. Περίστερίου αυξάνοντας στο 26' τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με "δράστη" τον Πλατέλλα.
Ο ίδιος παίκτης με πολύ ωραία ενέργεια βρήκε τον Ντακόλ, ο οποίος έκανε το κοντρόλ με το κεφάλι και στη συνέχεια με απευθείας σουτ έγραψε το 4-0 (38').
Η ομάδα του Δέλλα όχι μόνο δεν επαναπαύθηκε αλλά συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 51' ο Πόποβιτς μετά από ασίστ του Πλατέλλα έκανε το 5-0, ενώ στο 54' ο τελευταίος πρόσθεσε ακόμη ένα γκολ στο ενεργητικό του (6-0).
Οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις τους στα καρέ του Βούρα κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 58' με τον με αριστερό σουτ του Μπέλη (6-1).  
Στο 67' ο Ντακόλ είχε δοκάρι, όμως πήρε το αίμα του πίσω σκοράροντας στο 73' (7-1) το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στον Α.Ο. Περιστερίου σημειώνοντας στο 75' και όγδοο γκολ με τον Πλατέλλα έπειτα από πάσα του Γροντή (8-1). 
Κάπου εκεί ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ΑΕΚ να... αρκείται στα οχτώ γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου