Τελευταία Νέα

25/2/14

Ατρόμητος : Aνανέωσε ο Νίκος Λαζαρίδης!

«Έδεσε» Λαζαρίδη ο Ατρόμητος
Η ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε στην πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λαζαρίδη ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2016.
Στην επιβράβευση του Νίκου Λαζαρίδη για τις εμφανίσεις με την φανέλα του Ατρόμητου προχώρησε η διοίκηση της ομάδας. Ο έμπειρος αμυντικός συμφώνησε σε όλα για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του που θα τον κρατήσει στο Περιστέρι μέχρι το 2016.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λαζαρίδη.
Συνεκτιμώντας τον άψογο επαγγελματισμό του, το ήθος του και την μεγάλη προσφορά του, η ομάδα μας  κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή ο οποίος υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, με χρονική διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr ο Νίκος Λαζαρίδης, που έχει αγωνιστεί φέτος σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, δήλωσε τα εξής:
«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτον απ' όλους τον πρόεδρο μας κύριο Γιώργο Σπανό που περνάει δύσκολες στιγμές και θέλουμε να ξέρει ότι όλη η ομάδα τον σκέπτεται καθημερινά, είναι δίπλα του και τον περιμένει να γυρίσει κοντά της. Η σημερινή εξέλιξη δείχνει όμως ότι κι εκείνος είναι κοντά μας.
Επίσης επίσης ευχαριστώ τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο, τον προπονητή μου Γιώργο Παράσχο, όλους τους ανθρώπους της ομάδας και χαίρομαι πάρα πολύ που για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ατρόμητου.
Νιώθω την ομάδα σαν μια οικογένεια, περνάω πολύ καλά, είμαστε πράγματι μια οικογένεια γι' αυτό μόλις μου έγινε η πρόταση δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό και τη δέχθηκα με πολύ μεγάλη χαρά κι ευχαρίστηση.
Ο Ατρόμητος κάνει αλματώδη βήματα τα τελευταία χρόνια. Ειδικά φέτος είμαστε πολύ δυνατοί, έχουμε 52 βαθμούς και στοχεύουμε ψηλότερα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τους τομείς και γιατί όχι να μην κατακτήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Και ο Νίκος Λαζαρίδης κατέληξε:« Οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα και τους ευχαριστούμε για όλα. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε κάνει υπερήφανους και εύχομαι στο τέλος της σεζόν να δούμε τον Ατρόμητο όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου