Τελευταία Νέα

30/3/14

23η Aγωνιστική Football league 2 : ΑΕΚ - Ηλυσιακός 0-0

ΑΕΚ - Ηλυσιακός 0-0

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, έχασε ευκαιρίες, είχε κι ένα δοκάρι, όμως στη συνέχεια έριξε την απόδοση της και δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ηλυσιακό που τσίμπησε βαθμό στο ΟΑΚΑ.
Στο ΟΑΚΑ όπως φαίνεται οι παίκτες της ΑΕΚ δυσκολεύονται περισσότερο απ ότι εκτός, αφού γι ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα.
Αυτή τη φορά ο Ηλυσιακός πήρε βαθμό απέναντι στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα με έξυπνη τακτική στο δεύτερο μέρος.
Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε.
Μάλιστα η Ένωση μετά το 23ο λεπτό δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση (στο πρώτο μέρος πάντα), με τον Ηλυσιακό να βγαίνει δειλά-δειλά στην κόντρα.
Καλύτερη η ΑΕΚ.
Όσον αφορά τις φάσεις να πούμε πως ο 3' ο Πόποβιτς εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Σηφάκης εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα σε ένα γέμισμα στην περιοχή του Ηλυσιακού οι αμυντικοί άφησαν τη μπάλα να περάσει, όμως ο Γροντής δεν το εκμεταλλεύτηκε παρότι πήρε μία κεφαλιά.
Στο 18ο λεπτό ήταν και η καλύτερη στιγμή για την ΑΕΚ να ανοιξει το σκορ. Αρχικά ο Σηφάκης έδιωξε μία κεφαλιά του Ντακόλ, ενώ στη συνέχεια σε μία σέντρα του Γεωργέα, ο Ανάκογλου δεν μπόρεσε να πλασάρει και ο Ντακόλ στη συνέχεια έκανε φάουλ.
Για τον Ηλυσιακό είχαμε μία καλή κεφαλιά του Κάμπα στο 5' και δυο άστοχα σουτ.
Δοκάρι.
Οι παίκτες της Ένωσης μπήκαν δυνατά και απείλησαν με το καλημέρα την εστία του Ηλυσιακού με τον Ράμα. Ο Αλβανός άσος έκανε δυο σουτ (47', 57'), όμως ο Σηφάκης είπε "όχι". Βέβαια τόσο ο Ράμα όσο και ο Πεταυράκης προσπάθησαν να πάρουν πέναλτι, με τον δεύτερο να βλέπει την κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Πάντως η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ένωσης μέχρι εκείνο το σημείο ήταν το δοκάρι με τον Ράμα στο 65' (δυνατό σουτ μόνος στα αριστερά της μικρής περιοχή).
Από εκείνο το σημείο και μετά η Ένωση προσπάθησε να απειλήσει όμως οι παίκτες της δεν είχαν καθαρό μυαλό.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΕΚ: Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Ρόβας (Ράμα 37'), Κορδέρο, Γροντής (Πλατέλλας 60'), Πόποβιτς, Ανάκογλου, Ντακόλ.
Ηλυσιακός: Σηφάκης, Ιωαννίδης, Σίσκο, Καραπιπέρης, Φραγκής, Αμανατίδης, Μασούρας, Στρατάκης, Κωνσταντίνου (Φλέγας 75', Τζώρτζης (Μητσόπουλος 75'), Κάμπας (Μίχας 93'). 
Κάρτες: Φραγκής (κίτρινη 45'), Πεταυράκης (κίτρινη 55'), Τζώρτζης (κίτρινη 68'), Στρατάκης (κίτρινη 77'), Κάμπας (κίτρινη 83'), Σταθάκης (κίτρινη 90').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου