Τελευταία Νέα

25/4/14

ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-0 την Βέροια με το γκολ του Κοροβέση στο 74' της αναμέτρησης.

Οι Γιάννης Πετράκης και Ράτκο Ντόστανιτς είχαν την ευκαιρία να μοιράσουνε τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους αλλά και να δώσουνε ευκαιρίες στο φιλικό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την Βέροια που διεξήχθη την Παρασκευή με νικητή τον ΠΑΣ με 1-0 και παράλληλα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας όπου θα δοθεί το δεύτερο φιλικό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την πρώτη ευκαιρία στο 3΄ με το σουτ του Κρητικού ενώ στο 8΄ ο Πέρεζ μπλόκαρε την μπάλα μετά από την κεφαλιά του Γιάκου από το ύψος του πέναλτι.

Η πρώτη καλή στιγμή της Βέροιας ήρθε στο 19΄ από το σουτ του Ίσμαελ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Σωτηρίου, ενώ στο 40΄ ο Μπαργκάν έσωσε σωτήρια την εστία της Βέροιας μετά το σουτ του Βίλα. Κι όσο για την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 43΄ με το τετ α τετ του Κίτσου που έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Βέροιας.

Στο 50΄ ο Μάνος βγήκε τετ α τετ με τον Σωτηρίου αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο 55΄ ο Λόπεζ απέκρουσε το σουτ του Σονγκό και στη συνέχεια ο Μπάρμπας φρέναρε τον Κυβελίδη.

Στο 68΄ η μπάλα από το σουτ του Ντόγου πέρασε άουτ και στο 72΄ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόκρουση του Σωτηρίου από το διαγώνιο σουτ του Καλτσά. Στο 74΄ ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με τον Κοροβέση να αξιοποίησε την κάθετη πάση του Κυβελίδη και να κέρδισε στο τετ α τετ τον Καντιμοίρη με το πλασέ του κάνοντας το 1-0.

Στο 78΄ η μπάλα από το σουτ του Κοροβέση πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη και στο 83΄ η μπάλα βρήκε για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ Γιάννινα από το δυνατό σουτ του Όστοϊτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου, Αυγενικού, Λίλα (32΄ Βίλα), Κρητικός, Μουσκάι, Τζημόπουλος, Κίτσου, Σκόνδρας, Στρούνα, Νάκος, Γιάκος.
Στο Β΄ ημίχρονο η ενδεκάδα που ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν: Σωτηρίου (73΄ Κολιοφούκας), Αυγενικού, Ντάσιο, Βίλα (59΄ Καμπέρης), Μπέριο, Μιχαήλ, Κοροβέση, Τσάβες, Ιωάννου, Σονγκό, Κυβελίδη.
Βέροια: Πέρεζ (58΄ Καντιμοίρης), Αποστολόπουλος, Ουνγιαλίδης, Τζιμογιάννης, Σισοκό (59΄ Μεληκιώτης), Βεργώνης, Οστοϊτς, Μπαργκάν, Μάνος, Ισμαελ, Κομόλοφ (59΄ Αμαραντίδης).
Στο Β΄ ημίχρονο η ενδεκάδα που ξεκίνησε η Βέροια ήταν: Λόπεζ, Αποστολόπουλος, Ουνγιαλίδης, Σισοκό, Οστοϊτς, Ράνος, Κομόλοφ, Καλτσάς, Ντόγος, Βέρτζος και Μπάρμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου