Τελευταία Νέα

26/4/14

Πανθρακικός - Εθνικός 2-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Φιλική νίκη σημείωσε το απόγευμα ο Πανθρακικός στην γειτονική Αλεξανδρούπολη αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Εθνικό με 2-0 στο Στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής Άκης Μάντζιος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές της επαγγελματικής ομάδας αλλά και σε αρκετούς από την ομάδα Νέων.
Μοναδικό μελανό σημείο της συνάντησης ο τραυματισμός του Γιάννη Χρήστου λίγο πριν την συμπλήρωση του 15λεπτου που αποχώρησε από το γήπεδο με πόνους στο γόνατο και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ώρες για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 21΄ όταν ο Ζδράβος – Ρίζος έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς του Εθνικού, έδωσε την πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Λίτσκα και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού.
Στο 34΄ έγινε το 2-0 όταν ο Ζδράβος – Ρίζος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Χασομέρης με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φυσέκη που αρχικά είχε αποκρούσει την κεφαλιά του ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές δίνοντας έτσι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Οι αρκετές αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τους δυο τερματοφύλακες.
Η σύνθεση του Πανθρακικού ήταν η: Αθανασιάδης (46΄ Πασχαλάκης), Παπαγεωργίου (68΄ Μαμούτ), Ζούλης, Εμπόου (65΄ Γκουτζίδης), Χρήστου (18΄ Μπεν Σαμπάτ), Ζδράβος – Ρίζος, Λαδάκης (46΄ Τριανταφύλλου), Καθάριος (65΄ Σέρτζιο Μολίνα), Μπαϊκαρά (65΄ Φραγκούλης), Χασομέρης (80΄ Στόγιος), Λίτσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου