Τελευταία Νέα

13/4/14

34η Aγωνιστική Super League : Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0
Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στο τελευταίο τους παιχνίδι στην φετινή Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 στην ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έβαλε τέλος σε μία εφιαλτική της χρονιά.
Σε μία χρονιά όπου στον Άρη άπαντες δεν θα θέλουνε με τίποτα να θυμούνται αφού συνδυάστηκε με τον υποβιβασμό από την Super League και πλέον όλο το βάρος πέφτει στην επόμενη μέρα και το πώς θα είναι αυτή από όλες τις απόψεις.
Κι όσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα η ομάδα της Ηπείρου έχοντας καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παραμονής της στην Super League μπορεί να οργανώσει την επόμενη μέρα της και τη συγκρότηση του ρόστερ της σύμφωνα με τα συμβόλαια που λήγουνε και τις επιλογές που θα ακολουθήσουνε.
Ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης».
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης.
Βοηθοί: Χασάν Κούλα, Χρήστος Μαπάνης.
Συνθέσεις:
Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βλάχος (89΄ Καραγκούνης), Βανγκέλι, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Καμινιώτης (64΄ Καραγιάννης), Τριανταφυλλάκος (76΄ Σουνάς), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Αυγενικού (56΄ Τζημόπουλος), Λίλα, Κρητικός, Ίλιτς (71΄ Νάκος), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσάβες (77΄ Χαρίσης), Βίλα.
Κίτρινες κάρτες: 87΄ Βλάχος / 35΄ Μπέριος.
Ανασκόπηση του αγώνα:
Ο Άρης ξεκίνησε πιο ορεξάτα το παιχνίδι και στο 2΄ είχε την πρώτη του ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπουγαΐδη μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάτου με την μπάλα να πέρασε άουτ. Στο 15΄ ο Βελλίδης χρειάστηκε να κάνει διπλή προσπάθεια μετά το σουτ του Τάτου και πριν την προσπάθεια του Μανιά για να προλάβει την μπάλα.
Στο 22΄ στην πρώτη απειλή του ΠΑΣ Γιάννινα ο Βανγκέλι έκλεψε προ του Τσάβες καθώς πήγε να βγει τετ α τετ με τον Διούδη. Στο 32΄ ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ του Τάτου και στο 36΄ η μπάλα πέρασε άουτ μετά από την κεφαλιά του Γιαννίτση μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάτου.
Με τις μετρημένες αυτές φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο δίνοντας τη σκυτάλη στο δεύτερο που όπως αποδείχθηκε είχε ακόμη λιγότερες. Στο 51΄ το τεχνικό σουτ του Ίλιτς για να μπλοκάρει ο Διούδης και στο 71΄ η μπάλα να πέρασε άουτ από το νέο σουτ που επιχείρησε ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Άρης ωστόσο είχε την καλύτερη στιγμή στο 78΄ όταν ο Βελλίδης αρχικά απέκρουσε την μπάλα στο σουτ του Τάτου και ακολούθως την μπλόκαρε από το σουτ του Μανιά αποτρέποντας το 1-0. Κι όσο για το υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Άρης απείλησε στο φινάλε. Στο 90΄ με την βολίδα του Μπακασέτα και τον Βελλίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ενώ στο 92΄ ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ηπείρου μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Τάτου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Θύρα 2 του «Κλεάνθης Βικελίδης» υπήρχε ένα μεγάλο πανό που ανέφερε: «ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΥΛΑΞΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ».
Ο MVP της αναμέτρησης:
Ο Μάρκος Βελλίδης με τις επεμβάσεις του όποτε χρειάστηκε στα σουτ που είχανε οι ποδοσφαιριστές του Άρη κράτησε το μηδέν για την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η απογοήτευση:
Ο Μπράνα Ίλιτς ήταν καλά κλεισμένος από την άμυνα του Άρη με αποτέλεσμα να έδειχνε παρών απών στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» με εξαίρεση τα σουτ που είχε στο 51΄ και στο 71΄ χωρίς να απειλητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου