Τελευταία Νέα

25/4/14

Στον Ερμή Πειραιά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος!

Στον Ερμή Πειραιά ο Βασιλόπουλος

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ερμή Πειραιά, ο οποίος αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Στον Ερμή Πειραιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, αλλά έχει ελπίδες τη νέα σεζόν να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος από το 2005 μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, άρχισε τη σεζόν στην ισπανική Βαγιαδολίδ, αλλά στην πορεία τραυματίστηκε ξανά, μένοντας εκτός γηπέδων.

Πλέον, ο 30άχρονος παίκτης ξεπέρασε έναν ακόμα τραυματισμό στο γόνατο και κάνει μία νέα αρχή στον Ερμή Πειραιά, πρόεδρος του οποίου είναι ο Λευτέρης Χρυσοφάκης (σ.σ. ασχολείται ενεργά και συμμετέχει διοικητικά στην Ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού).

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επέλεξε μία ομάδα που αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ προκειμένου σιγά-σιγά να βρει ξανά τα πατήματά του πάνω στο παρκέ και να επανέλθει σταδιακά σε πιο υψηλό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου